maillerimize bilgi sözlük linki verelim kampanyası

independence
sevgili xx.

bu maili sana miami’den yolluyorum..
"ne i$in var lan miami’de toto$" dedigini duyar gibiyim.$oyle ozetleyeyim.

ilik bir ilkbahar sabahi mailime gelen bir mail ile irkildim.her zamanki siradan forward maillerden biriydi.konu bolumu ilgimi cekti oncelikle.

"fw:bu maili okumazsan ciguli oturma odanda banu alkan’la birlikte duet yapsin" yaziyordu.

bilirsin hic batil itikatlarim yoktur, iki gun sonra oleceksin, 7 gun sonra ku$ otmemeye ba$layacak turu bir yazi olsaydi asla onemsemezdim, ama konu banu alkan ve ciguli diyordu ve ben de i$imi $ansa birakmamak icin maili actim mecburen.

"bu maili 40 ki$iye forward edersen $uphesiz ki paranin amina koyacaksin..imzahttp://www.bilgisozluk.com " yazili bir mail ile kar$ila$tim.beni para degil banu alkan & ciguli ikilisi ilgilendirmi$ti ve dayanamadim , mail listimden 40 kurban secip bir bir forwardladim maili.

aradan 6 ay gecti ve kimi garip hormonal titre$imler hissetmeye ba$ladim.o doktor senin bu doktor benim gezindim durdum, fayda etmedi.ben ben degildim artik.kozmetik magazalarindan cikmaz olmu$tum ve eve her dondugumde torbamda pek cok ruj ve oje bulunuyordu.daha sonralari kadin ic cama$irlari almaya ba$ladim ve sorunumun ne oldugunu artik anlami$tim.

evet.ben ibne oluyordum!

dayanamadim gittim ameliyatla cinsiyet degi$tirdim fakat bu da yeterli gelmedi.kapicisindan tut bakkal rustem efendiye kadar herkese vermek istiyordum ama herkese, herkese.sabahlari kaldirimlari temizleyen belediye i$cileri gozume herkul gibi, bereket tanrisi gibi gozukmeye ba$lami$ti.yapacagim fazla bir $ey yoktu.

hayat kadini oldum!

evet evet yanli$ okumadin.hayat kadini oldum ve paraya para dememeye ba$ladim.sonuc olarak tatile miami’ye gelmeye karar verdim.

sevgili xx.senin de ruhundaki ibneligi bildigim icin son olarak bu maili sana yollamayi uygun gordum.gozlerinden opuyorum.


http://www.bilgisozluk.com
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol