grand theft auto the trilogy - the definitive edition

galahad
Yılların efsane oyunları gta 3, gta vice city ve gta san andreas oyunlarının tekrardan unreal engine grafik motoruyla elden geçirilip, günümüz şartlarına uygun hale getirilen remastered versiyonudur. Üç oyunu tek paket haline getirmişler.

11 kasım tarihinde 60 dolarlık kol gibi fiyatıyla aklınıza gelen tüm platformlara çıkışını yapacaktır. Bu noktadan sonra kişisel yoruma geçiyoruz...

Dikkat edin, remake değil; remastered. Ancak çıkıp da biz remastered yaptık demediler. Remake yapıyoruz da demediler..ilk sorun da burada başlıyor zaten.
Oyun ne remastered olmuş, ne remake olmuş. İkisinin ortası olmuş da diyemeyeceğim. Böyle ortaya karışık yalap şalap bişe olmuş.

Bu oyunları herkes gibi ben de çok severim ve bende de yeri vardır. Ancak şu karşılaştırmayı izledikten sonra, orijinallerini oynamakla güya remastered olarak yaptıkları oyunları oynamak arasındaki farkı göremedim. Bana kör diyebilirsiniz veya oyun, sizin çok hoşunuza gitmiş de olabilir. Herkese beğendiremeyeceklerdi, ben de o beğenmeyen kısımdayım. Gördüğüm kadarıyla az kişi de değiliz.

Yani uzun lafın kısası, bu oyunlar bir remake ihtiyacı duyuyordu. Mekanikleri de geliştirdik diyorlar da nereye kadar ? İllaki kütüklük olacak. Sonuçta komple oyunu baştan yapmadın. Bana sorarsanız rockstar games yanlış yapmıştır. Bu projenin hakkı, remake olmalıydı.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol