bingür sönmez

redleader
gündüzleri doktor, geceleri faşist bir eleman.

demiş ki, aşı yaptırmayanlar vatan hainidir, onlara kız bile vermeyceğiz, otobüse bile binemeyecekler, ve daha bir sürü şey.

hani buradan yazmak değil gidip şahsına sövmek istedim ama bulamadım twitter'da kendisine ait bir hesap. o yüzden sövme yok, bilgi var.

diyor ki adam "İnsan vücudunun dokunulmazlığı nedeniyle mecbur etme şansımız yok". insan vücudunun dokunulmazlığı dediği şey, anayasa'nın 17. maddesi. yasa tam olarak şu:
"Tıbbi zorunluluklar ve kanunda yazılı haller dışında, kişinin vücut bütünlüğüne dokunulamaz; rızası olmadan bilimsel ve tıbbi deneylere tabi tutulamaz."

yani aslında insanın vücut bütünlüğü yasası tıbbi zorunluluklarda ortadan kalkıyor. kovik vürük aşısı, tıbbi bir zorunluluk değil demek bu. tam da bu yüzden bingür yavşağı ortaya çıkıp bu yasa var, delemiyoruz, ama bildiğimiz bütün çirkeflikleri yapacağız diyor açık açık. bütün planları boka sarıyor çünkü, bu kadar fazla sayıda aşı karşıtı olacağını sanmıyorlardır. boka sardıkça da kuduruyorlar.

bunlara karşı en güzel silahlarımızdan biri gülmek, o yüzden yazıyı da dalga geçerek bitirelim. bu adamın twitter'ını bulamadım demiştim ya? bakınca anadolu ajansı bu adamın twitter'ıymış meğersem; düzenli olarak kendisiyle haber yapılıyor ve her taşın altından çıkıyor bu adam.

ocak 2019'da demiş ki kalp soğuklarda daha çok çalışmak zorunda, o yüzden bere takın, rüzgarı göğsünüzden yemeyin. über bilimsel cidden.
yoğun bakım hastalarına kaval çalarken
temmuz 2012'de demiş ki oruç tutuyorsanız gün içinde 1-2 saatlik bir uyku şart. orucu uykuya tutturan çakallardan.
özgün namal eşini kalp krizinden kaybettiğnde, gidip bu adama sormuşlar nasıl olur böyle bir şey diye.
nisan 2019'da beyin göçüyle ilgili de ahkam kesmiş paşam.
kovik'te kalp yetmezliği olabilir diye buyurmuş burada da. bu net yalan; ağır geçen bir grip ne kadar kalbi etkiliyorsa kovik de o kadar etkiliyor.
eğer adım sayısı önemli olsaydı postacılar ölümsüz olurdu demiş, adamın el atmadığı konu yok yemin ederim.
aralık 2019'da "gezen tavuk bokunu bile yer, salmonella olursunuz" demiş

yani daha bunlar sadece google'ın 2. sayfasına kadar olanlar, devamına daha fazla zaman ayırmak istemedim. ama adam muh-te-şem bir oyuncu, ayaklı pr çalışması resmen. her boka da bir yorumu var, hiç bir soruya "bilmiyorum" dememiş valla, afferin.

umarım işimiz bu ve bunun gibi ruh hastalarına kalmayacak. siz kendinize güvenin, bırakın bunlar havlamaya devam etsin.

bingür'cüğümüzü uğurlarken beylikdüzü belediyesinin kendisi için hazırladığı şu videoyu da bırakalım asjhskdgs.


bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol