öğretmen

meekma
"İstanbul Arnavutköy'de bulunan bir ortaokulda Türkçe öğretmeni 13 yaşındaki 4 kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Öğretmenleri tarafından cinsel tacize uğrayan kız çocukları skandal olayı ailelerine aktarınca, öğretmen önce tutuklanıp ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı."

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-haberler-sinifta-cinsel-taciz-skandali-ogretmen-hakkinda-istenen-ceza-belli-oldu-41667760

"25 öğrenciye taciz ve istismar davasında yeni gelişme!
Antalya'nın Kepez ilçesindeki İrenoğulları Şehit Atila Nizam İlkokulu'nda 25 öğrenciye taciz ve istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan öğretmen Mahmut Aydın K. için konulan yayın yasağı kararı kaldırıldı."

https://www.milliyet.com.tr/gundem/25-ogrenciye-taciz-ve-istismar-davasinda-yeni-gelisme-6043505


"Küçükçekmece'deki Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi'nde 2016'da öğrencisini taciz ettiği ve hala okulda görev yaptığı iddia edilen coğrafya öğretmeni dün bir kez daha protesto edildi."

https://www.milliyet.com.tr/gundem/tacizci-ogretmene-tepki-buyuyor-2766099


"Konya'da bir ortaokulda görev yapan beden eğitimi öğretmeni İsmail Hakkı E. (48), okulda masa tenisi kursuna katılan 10- 12 yaşları arasındaki 7 kız öğrenciye, farklı tarihlerde cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 80 yıl hapis cezasına çarptırıldı."

https://www.milliyet.com.tr/gundem/son-dakika-tacizci-ogretmene-sok-her-ogrenci-icin-2631680

"Ortaokul öğretmeni, 2 kız öğrenciye tacizden gözaltında
Kütahya'da ortaokul birinci sınıfta okuyan 2 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen Sosyal Bilgiler öğretmeni 39 yaşındaki U.K. polis tarafından gözaltına alındı."

[url]https://www.milliyet.com.tr/gundem/ortaokul-ogretmeni-2-kiz-ogrenciye-tacizden-gozaltinda-2435982[/url]

biliyorum bunlar hep istisna...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol