wuhan virüsü

meekma
"çember daralıyor" filan gibi abidik gubidik pornolar eskidi artık.. çete'nin yeni korku mottosu

"salgın kontrolden çıktı"

bu hafta bunu epey duyacağız.

yapmanız gerekeni anlatayım

boş bir a4 kağıt alıyorsun.. üzerine adını yazıp yanına pcr pozitif diyorsun.. bu kadar.. normal pcr pozitif dediğin şey bundan daha az keyfi değil zaten.

öksürmen filan gerekmiyor.. turp gibi olabilirsin.. hiç sorun değil.. asemptomatik akciğer virüsün var.. öyle uydurdu çete..

evet .. pcr pozitif oldun mu? oldun.


şimdi tedaviye geçiyoruz..

beton zeminli, karanlık, kuytu bir oda buluyorsun. güneş görmen tedaviyi olumsuz etkileyebilir.

16 tane favipiravir alıyorsun, bir de kendine karından clexane vuruyorsun.. çünkü gazete küpürü tıbbına göre bu milyon semptomlu hastalığın öyle bir şeyi varmış.. pıhtı atıyormuş.. yok öyle eli yüzü düzgün bir çalışma, alasın bakasın nedir kontrol grupları, nedir kriterler filan değerlendirebilesin gerçekten var mı böyle bir durum diye..

gazete küpürleri var sadece.. ve o gazete küpürlerine göre clexane alman şart..

ve kendini yatağa bağlıyorsun.. şakam yok bak.. ne söylediysem o.. kendini yatağa bağlıyorsun.. kalkmak yok. idrar ihtiyacı için sonda takılabilir. denk gelirse artık.

ve olmazsa olmazımız maske.. ağzına burnuna da maskeyi takıyorsun.. o maske 7/24 çıkmayacak. oksijen almaman çok önemli.

odaya bir tane 250 ml su koyacaksın ama yatağa bağlı olduğun için onu da alman mümkün olmayacak.. içilmeyecek o su.. dekor o ..

bir tane hemşire gelip seni kontrol edicek. su ihtiyacın olduğunu düşünürse sana bir serum takıp siktir olup gidecek.. dediğim gibi suyu içmek yok.. suyu napcaksın.. balık mısın sen?

bu mucizevi tedavi ile 24 saat içinde kalp krizi veya beyin kanaması falan geçirip ölürsen koronadan ölmüş olacaksın.. ölmez de sağ kalırsan da sana "koronayı yendi" madalyası vericez.

şakam yok.. şaka sevmem..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol