ekşi sözlük

independence
mekanda yine ipler gerilmiş, yine boykot üstüne boykot cagrilari. hala daha bu oluşumun demokratik, hak hukuk taniyan, adalet bilen bir yer oldugunu dusunen kemik bir kitle var ya, ben ona sasiriyorum. adamlar bize bile "sahte evraklar duzenlendi" dedikleri halde "haksiz rekabet" suclamasi ile dava acabildi ancak.

kanzuk evleniyormus, allah mesut bahtiyar etsin, mutluluklari insallah daim olsun, o kismi beni ancak bu soyleyebileceklerim kadar ilgilendiriyor. öte yandan yine kanzuk eksi sozluk'e 3 saat önce kayit olan alexandraarzat nickli müstakbel eşini sozlukte hemen yazar yapivermis, bunu elestiren bir yazari da sozlukten ucurmus. caylaklar senelerdir yazar olmayi beklerken nasil oluyorda 3 saat once uye olan ve bir entry dahi girmeyen kisiyi hemen yazar yaparsin diye protestolar baslamis, kimi kisiler ucurulan yazardan ozur dilenip yeniden sozluge alinmasi ve alexandraarzat'in caylak yapilmasina kadar entry yazmayacaklarini beyan etmis.

guzel ve hakli bir protesto ancak ben eksi sozluk yazar kitlesini biraz olsun taniyorsam biliyorsam bu protestolarin ömrü 3 gundur. eksi sozluk yazarlarinin hafizalari da turk insaninin hafizalari ile ayni dogal olarak, 3 gun, baliklardan bir tik yukarida. 3 gun sonra bak bakalim bu konularin esamesi okunacak mi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol