cumhuriyet halk partisi

meekma
gerizekalılığın kitabını yazmaya ant içmiş bu adamlar.. gerçek söylüyorum bak.. süzme gerizekalı bu adamlar..


odatv adlı muhalif görünümlü haber sitesine chp aracılığıyla bir haber konmuş... siz okursunuz uzun uzun deşmek istemiyorum çünkü yoruldum, çünkü vaktim yok.. siz de okuyun ama. dikkatli bir gözle.
https://odatv4.com/bu-nasil-oldu-17092052.html

özetle diyor ki bursa'da ölümler arttı.. govik govik sikibik bikibok... bir de yalandan rakamlar filan vermişler, ama diyorum yani bu adamlar o kadar gerizekalı ki verdikleri rakamları bile kontrol etmiyorlar..

yeri gelmişken ekrem denen zübüğe oy verdim o da geldi siyasal islama çağrıda bulundu "bunların sokağa çıkmasını yasaklayın" diye.. bir dahaki seçimde benden alamayacağı oyu sağda solda arar artık.. çünkü kafasını çalıştırmayan insanlara tekrar tekrar şans vermenin anlamı yok.. çalıştırmıyorlar.. olmuyor.. sonra bu enayiler ekşide ağlaşıyorlar.. "30 avustos'u yasakladınız ama ayasofya bikibik" bilmem ne.. eskiden acıyordum bu insanlara ama artık sadece gülüyorum. kendi hakkını hukunu korumayan bir mal kitle için niye üzüleyim ki?

her neyse .. ölüm rakamları verilmiş ama kuru kuruya.. yani bu rakamlar bursa'da ölen insan sayısı mıdır gömülen insan sayısı mıdır net değil. çünkü 2.5 ay boyunca insanlar şehirlerarası yolculuk yapamadı. özellikle memleketinde gömülmek isteyen birçok yaşlı insan bu dönemde büyükşehirlerde gömüldü.. bu rakamların içinde intiharlar nedir, kanser nedir, kalp nedir, cinayet nedir yok.. başka kentlerden, küçük yerleşim yerlerinden hasta nakli, nüfus artışı etkisi, yıllık dalgalanmalar, bu dönemde insanların eve kapatılması, insanların kötü beslenmesi, stres vs vs .. hiçbir şey yok. dediğim gibi kuru kuru rakamlar ve şempanze korku pornosu.. abooovvv ölümler arttı çabuk korkun...

şu tablodan bahsediyorum



https://odatv4.com/images2/2020_09/2020_09_17/oranlar.jpg

2016-2020 arasında ocak ağustos dönemlerini almışlar ve diyorlar ki aaa ölümler artmış demek ki goronyo... çabuk bize yasak getirin..


bakalım şimdi rakamlara

2020'de ocak ağustos döneminde 11,615 kişi ölmüş, 2019'a bakmışlar 10,845... aborriiiii.. govik govik govik... çünkü neden? çünkü ölüm sayıları %7 artmış..

peki 2016-2017 karşılaştırmasında ne olmuş? bu salaklar hesap yapmaya bile üşenen gerizekalılar olduğu için ben yapayım .

2016'da 9978 kişi ölmüş.. 2017'de 10786 kişi ölmüş.. oran? %8.. aboooovv .. meğerse o dönemde de pandeğmiler varmış.. hökümat bizden gizlemiş.. rahamlar saklanıyor .. siz devam edin işte.. klasik beyinsiz koronyocu cümlelerini sayacaksınız..

salak bu insanlar .. yemin ediyorum salak bunlar.. gelecek diye bir şey kalmışsa eğer bu avanak adamlar benden oy alacaklar öyle mi?? yarrak alırlar..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol