wuhan virüsü

meekma
çin'deki havuz partisi

rezil profesörlerimiz açıklasa şu durumu keşke


adamlar dalga geçiyorlar derim ama mesele daha derin.

izlediğiniz video bir kurgu. gördüğünüz şey çin gençliği değil, çin ordusu. adamlar bir iki tabur askeri yığıp bu mizansen videoyu çekiyor, sonra da gözünüze sokuyorlar. amaç sinir bozmak.. şiddeti tetikletebilmek.

batı'da özellikle de amerika'da insanları isyan ettirmeye, silahlarını kullanmaya tahrik etmeye çalışıyorlar. başından beri istedikleri şey bu zaten. birileri otoriteye el kaldırsın ki bir an önce virüs avı siksiğinden insan avı aşamasına geçebilelim istiyorlar.

al sana bir tane daha kurgu video
https://twitter.com/sputnik_TR/status/1297761805167517696

black lives bilmem ne siksiğinin ikinci turunu başlatmaya çalışıyorlar.

okullar başladığında karantina marantina ayağına çocukları ailelerinden ayırmaya filan da teşebbüs edecekler muhtemelen. hepsi aynı amaç için. şiddeti tetikletebilmek. abd'yi çok iyi takip edin.

bu arada da bilimsellikle en ufak bir ilgisi olmayan ağlak propagandalarını bilumum mecradan yaymaya devam ediyorlar.. babaanneniz ölsün görürsünüz, yovun bakımda çırpına çırpına ölen hastalar, babam öldü dedem öldü cart curt.. acıların kadını bergen modu... bilim nerede? hiçbir yerde..


hadi ben bir tane soru sorayım. siz de varsa tanıdığınız doktorlara sorun.. pcr testi denen şeyde hangi nükleik asit dizilimini arıyorlar.. 1000 doktordan 1 tanesi cevap verebilirse helal olsun valla. tomografiyle virüs tanısı koyduğunu söyleyen bir güruhtan bahsediyoruz unutmayın..

bulursanız o binde bir doktoru sorun anlatsınlar size nedir bu pcr testi, nasıl çalışır, arayacağı şeyi kim veriyor vs.. varsa bir cevapları gelin buraya yazın. esas komedi ondan sonra başlayacak..

tehlikeli zamanlardan geçiyoruz güzel dostlar. gözünüze sokulan her şeyi titizlikle değerlendirin. yoksa hepimizi sikecekler.




bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol