ekşi sözlük koru hastanesi ilişkisi

independence
vay arkadas, zurnanin zirt dedigi deligi buldum, paylasayim. bu da gol degilse ne gol olur artik bilinmez.

oncelikle hatirlamakta fayda var, su basligi bir gozden gecirelim.

(bkz: 9 nisan 2017 koru hastanesi'ndeki rezalet)

bu baslik eksi'de silinmis, ardindan basligi acan kisi ucurulmus, bu da eksi de buyuk yanki uyandirmis ve olay eksi sozluk protestosuna kadar uzanmisti.

(bkz: 24 mayıs 2017 ekşi sözlük protestosu)

meger olaylarin ic yuzu hic de gozuktugu gibi degilmis. meger eksi sozluk ile rezalete sahne olan hastane arasinda son derece siki fiki iliskiler varmis, hem de onmilyarca liralari iceren dostane iliskilerden bahsediyorum.

bahse konu olan olaydan hemen once yahut hemen sonra eksi sozluk yani esas ismi ile eksi teknoloji sirketi, koru hastanesine sosyal medya danismanligi teklifinde bulunuyor ve hastaneye bir teklif yolluyor.



ardindan eksi teknolojide calisan personel ile koru hastanesinde yetkili bir personelin yazismalari basliyor ve 45 bin tl ile anlasma saglaniyor.

buyurun bunlar da belgeler;







eksi sozluk ile koru hastanesi arasindaki dostane iliskinin eksi sozluk'e dolayisi ile kanzuk'a olan getirisi 45 bin tl, hesaplamadim ama kafadan 500 dürüm eder belki daha fazla, yaninda da ayran.

peki ben bunlari nicin desifre ettim, zorum ne?

tum varligini borclu oldugu yazarlari her vesilede sirtindan vuran, emeklerini yok sayan, isin ucu kendilerine dokundugu zaman yazar hesabi katliami yapan ve fakat hicbir kosulda yazarlarina, dolayisi ile kendilerine bu hayati saglayan kisilere minnet duymayan insanlara ozel bir gicigim var.

eksi sozluk'un yazarlarina da bayilirim, eksi sozluk'un kodlamasina da bayilirim ama şu dürüm aski yok mu, onu hazmedemiyorum iste. hani kanzuk sulu kofte yese vallahi bu kadar tilt olmayacagim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol