2015 genel seçimlerini akp nin kazanacak olması

independence
uzerine tartisilmasi dahi mantiksiz bence. hic $uphesiz ki bu sene yapilacak olan genel secimleri yine buyuk bir oy farki ile akp kazanacaktir.

%99 u musluman olan bir ulkede islam uzerine siyaset yaparsan, kabadayilik duygulari neredeyse genetik olan bir insan toplulugunun onunde yine kabadayivari konu$malarla siyaset yaparsan, insanlarin duymak istediklerini soyler ve ihtiyaclarina yonelik ama asla tutmayacagin vaadler verirsen, bir de suni gundemlerle insanlari esas konulardan uzakla$tirip findik kabugunu doldurmayacak konulara manupile edersen, lafin ozu $ark kurnazligi yaparsan siyasi arenada rakibin olmaz. akp’nin 12 senedir de yaptigi tam olarak bu i$te.

oysa agzi biraz olsun laf yapan, insanlara guven telkin edebilmi$ bir muhalefet lideri olsaydi $u ulkede, akp iktirari bu kadar uzun omurlu olmayabilirdi. oysa gorunen o ki bu sene de degi$en hicbir $ey olmayacak ve akp yuksek bir oy orani ile genel secimlerde yine tek ba$ina iktidar olacaktir.

sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer diye bir sozumuz vardir oysa bizim. demek ki secmenin pek cogunun henuz agzi yanmami$ olacak ki yogurdu kepceyle yemeye devam ediyorlar.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol