imralı görüşme tutanakları

sipsi
özeti şu şekildedir:

1- rejim değişikliği olacak. başarı yepyeni bir cumhuriyet getirecek. (daha önce sözü edilen sivas doğusunun özerk kürdistan, kalan yerlerin türk-kürt ortak yönetim olma hikayesi.)

2- başarısızlık savaş, isyan, kaos getirir. hepimizin hayatı söz konusu olur. (net bir tehdit. isteklerin karşılanmaması halinde daha güçlü saldırılar olacağının anlatımı.)

3- ne ev hapsi ne de af. buna gerek kalmayacak. hepimiz özgür olacağız. (daha önce de belirtilen öcalan’ın serbest kalacağı, pazarlıkların bunu da kapsadığını netleştirmiş.)

4- kürtler kendini özgürce yönetecek. şimdi yasa dayatırsak alerji yaratır. (kurbağa ile kaynar su hikayesi şu zamana kadar olduğu gibi aynen devam.)

5- biz akp’ye iktidarı altın tepside sunduk. akp’yi ayakta tutan benim. başbakan mit operasyonunda tutuklanacaktı ben engel oldum. ( yakalandığında boynunu eğip ’ülkeme hizmete hazırım’ diye korku dolu gözlerle bakan adam gitmiş, her sahaya elini uzatabilen adam gelmiş ülkeye hizmet etmiş, ilginç.)

6- cemaatin merkezi abd. 120 okulu var, para nereden geliyor? (fethullah gülen dün alelacele açıklama yapmış reddetmiş.)

7- biz tayyip bey’in başkanlığını destekleriz, onlarla ittifak yaparız. (ben de voltran başını oluşturacağım, dedi bitti. tebrikler.)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol