türk ordusunun suriye ye girmesi

independence
hala bu hayalle yanip tutu$an, sirf bu amacla medyayi gunden gune ki$kirtan kimi guc odaklari var ya, hah topunun ta amina koyayim ben.

suriye’ye kar$i uluslararasi konu$malarin her biri kesildi gitti. sadece amerika’dan ses cikiyor o da ba$kanlik duzeyinde degil artik, di$i$leri bakanligi duzeyinde. amerikan ba$kani da sessiz kaliyor son donemde. ama bir biziz ya kahraman amk, her ta$in altindan suriye’ye kar$i sert konu$malar cikiyor. sinirda tatbikat duzenleniyor, bi$iler bi$iler.

lan bi yeter bi yeter, hizli adimlarla bu ulke bildigin sava$a surukleniyor, koskocaman adimlarla turkiye ba$kalarinin eli yanmasin diye ortadogu ate$inde ma$a olmaya gidiyor, gitmesin.

tamam suriye askeri anlamda bizi yenebilecek, hatta bize kafa tutabilecek bir guce dahi sahip olmayabilir. hala ikinci dunya sava$i sonuna ait rus silahlari kullaniliyor ulkede ama bir tufek mermisi bir askerin canini almaya yetiyor bu dunyada ve suriye’nin elinde cok sayida tufek mermisi var. artik gerilmesin $u ortam, iyi $eyler degil bunlar.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol