fay hatlarının varlık amacı

independence
amacim ilahi bir gucu sorgulamak degil kesinlikle, sadece anlayamadigim $eyleri sorgulama huyumdan kaynakli bu yazdiklarim.

malum dunyanin bir cok yerinde fay hatlari var irili ufakli ve bu fay hatlari sistematik bir $ekilde kirilarak yine irili ufakli depremler meydana getiriyor. her deprem gercekle$tigi yerde az ya da cok bir hasar birakiyor, insanlarin olmesine sebep oluyor. buraya kadar tamam, bunlarin hepsi bilimsel yollarla aciklanabilir.

benim aklima takilan $u;

affetmesi bagi$lamasi ile populer olan yaraticimiz, ol dedigi anda evreni yaratacak guce sahp olan yaraticimiz, neden dunya icerisine fay hatlari yanardaglar ve benzeri turde bug’lar enjekte etmi$? amac insanoglunun bir an once yeterli teknolojiye kavu$up bu tur afetleri onceden tespit edebilmesi ve onleyebilmesi mi, yoksa dunya populasyonunu bir $ekilde dengede tutmak mi. eger amac dunya nufusunu dengede tutmaksa, affediciligi ve bagi$layacagi maksimum duzeyde olarak bilinen yaraticimiz bir hayli zalim bir yol secmi$ demektir. "bebekler 10 sene boyunca dogmasin" dese 10 sene boyunca dunyada arilar bile ureyemezdi, kralice ari boynu bukun beklerdi oyle melul melul, insani hic katmiyorum.

ee nedir bundaki olay o zaman?

sorgulanmasi gereken $eyler bunlar ama cevap bulabilene a$kolsun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol