5 temmuz 2011 yüksekova saldırısı

benduruyorumsebagitti
biz kayıplarımıza dua, hainlere beddua okumaktan yorulduk. her şeyin güllük gülistanlık olacağına dair ümit etmekten yorulduk; her saldırı sonrası copy-paste açıklamaları/tepkileri dinlemekten de usandık devletlulardan.

ekranlarda yaygara oluyormuş, böyle buyurmuş başbakan, bu sebepten pek verilmiyor ya da daha kısa veriliyor şehit haberleri/cenazeleri. haberi, haber programını bırak, televizyon izlemekten usandık.

devlet bahçeli’nin 12 kötü adam dediği, ama bence sayısı 12’den bir hayli fazla, kötü adam konuşup duruyor tüm ekranlarda.

millet, halk, vatandaş, yurttaş, seçmen... ne dersen de adına, nasıl tanımlarsan tanımla; kimi inanç sömürüsüyle, kimi uğradığı baskı/haksızlıktan, kimi küpünü doldurması hasebiyle, kimi duble yolundan/toki’sinden uyutuluyor ya da ikna ediliyor, neyse ne...

devir, yeni osmanlıcılık, bölge/dünya gücü, en çok/hızlı büyüyen ekonomi pohpohlamalarıyla sağ gösterip sol vurma devri.

nasıl hak, hukuk, eşitlik, adalet geçer akçe değilse, sadece ticareti makbulse; vatan, millet de angarya artık.

muhafazakarlaşıyoruz hacı, demokratikleşiyoruz cicim, demokratik anayasa yapacağız yalanları/balonlarıyla gidiyoruz bir yere... kimi için kıyamet; kimine düğün, bayram
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol