erol köse

independence
sanirim ilk muzik macerasi komedi dans üçlüsü ile ba$ladi ve sonralarinda hatirladigimiz $ey doktor erol bey isimli $ey oldu.

$imdi kendisini severiz yahut sevmeyiz bu bamba$ka bir konu, ancak inkar edemeyecegimiz $ey bugun bile agzi acik ayran budalasi gibi dinledigimiz pek cok ismin arkasinda bir erol kose imzasi vardir. yani adam ya birilerini yoktan var etti, ya da var olanlari daha da var etti. bugun bir mustafa sandal, bir gül$en, bir yıldız tilbe ve hatta bir ibrahim tatlıses uzerilerindeki erol kose etkisini inkar edebilirler mi?

hic sanmiyorum.

e peki ben neden yaziyorum bunlari $imdi buraya.

ek$i sozluk son gunlerde erol kose’yi direkt hedef olarak aldi da ondan. eger zihnimizi bir donem geriye goturursek aslinda erol kose’nin turk muzigi anlamindaki degerini bir nebze anlami$ olabiliriz.

ha peki diyeceksin ki "o doktor erol bey falan nasil $arkilardir allaha$kina?".

bunu da anlayabilmek icin o gunlere gitmek, o gunlerin $arkilarini bir etud etmek gerekli. zamanin gerekliligi ne ise o $ekilde hareket edilmi$tir tahminindeyim. bugun delicesine hayranliklarla izledigimiz ezel yahut behzat ç icin bile bundan 20 sene sonra "lan onlar ne igrenc dizilermi$ ya" demeyecegimizi kimse garanti edemez. hayat bizi her daim ileri ta$ir ve dogal bir getiri olarak da gecmi$i her daim ele$tiririz. bugun 20 sene oncesini ele$tiriyorsak, 20 sene sonra da cok yuksek ihtimalle bugunu ele$tirecegiz. gor bak.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol