deniz baykal ın seks skandalı

independence
i$te onumuzdeki gunlerde ulkenin gundemini uzun uzun me$gul edecek bir konu.

bunu da gordum ya, artik ne desem bo$.

haberi once habervaktim com isimli internet sitesi yayinladi ancak daha sonra ya dogrulatamadiklari icin ya da tirstiklari icin yayindan kaldirdilar. habervaktim’de yer alan haberin screen shot’i elimizde;

http://img192.imageshack.us/img192/9426/habervaktim.jpg

habervaktim de haber yayindan kaldirildi ancak aktifhaber com isiml internet sitesinde halen duruyor;

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=287374

once montajdir lan o diye du$undum ancak gordum ki ortada montaj falan yok. tek temennim videoda gozuken ki$inin deniz baykal’a inanilmaz benzeyen birisinin tipki onun gibi giydirilerek bir $antaj malzemesi ortaya cikartilmasi ve bu oyunun da en kisa zamanda tespit edilmesidir. internet sitesinde bulunan habere gore videodaki kadin nesrin baytok ve yine ayni sitenin iddiasina gore baytok’un kocasi da o anda o evde.

tum bunlarin iddia oldugunu belirtmeden gecmek olmaz ve umudum bu iddianin asparagas olmasidir. aksi taktirde bu goruntuler deniz baykal’i rahatlikla koltugundan eder. hani koltugundan kalkmasi iyi bir $ey tabi ama bu $ekilde olmasi cok utandirici olur herkes icin.

edit: aktifhaber isimli internet sitesi de yayindan kaldirmi$ haberi. gece gece vurkac taktigi uyguluyor herhalde bu iki internet sitesi de. ortaya bir iftira atalim gerisi bizi ilgilendirmez amacli. yaziklar olsun bu insanlara be, bu kadar mi alcaklik olur.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol