çukur

independence
son iki bolumu izledikten sonra diziye dair daha doğrusu senaristine yahut senaristlerine yonelik iki cift lafim var, sonra da yonetmene gelicem.

senariste dair 3 ayri teorim var.

1- rakip kanaldaki reyting alan bir dizinin yapimcisindan agir rusvet yemis diziyi boka batirmak icin.

2- senarist yahut senaristler degismis, sunger bob'un senaristi başa gelmis.

3- senarist yahut senaristlerin beyin faaliyetleri kismen durmus.

aksi durumda bomba gibi bir dizi iki bolumde bu denli hic edilemezdi. karaca ile celasun cia ajani gibi sirt sirta verip catismaya daliyorlar, sultan hanim evin maymunu olmus sek raki iciyor, karaca demin de soyledigim gibi külhanbeyinin allahi olmus ve daha neler neler. hayir izlenmesin istiyorsaniz cekmeyin diziyi, daha ucuz degil mi bu yontem?

gelelim yonetmene.

arkadasim, mahallede hava gunluk guneslikken nasil oluyor da kocovalilairin evlerinde yerde 20cm kar var ve havada da lapa lapa kar yagiyor? feyyaz kahveyi kapatiyor yerler kupkuru hava kupkuru, feyyaz evine variyor(ki kisa yol, yuruyerek gidiyor) bahcede kardan yuruyemiyor, disarida silme kar dolu. anladik cumadan mahalle cekimlerini bitirmissiniz, cumartesi ev cekimleri yapilirken kara yakalanmissiniz amenna da meteoroloji iki haftadir bas bas bagiriyor kar geliyor diye ve gun veriyor su gun gelecek diye. işinize hic mi sayginiz yok, hatta bir hava durumunu ciddiye alacak kadar bile olsa?

yorumlamam bu kadar. bir bölüm daha izler, dizi hala ayni boksa o anda artik hepten birakirim. zaten nisan ayinda da final yapacakmis dizi sanirim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol