chameleon

independence
"dinime allah a ve değerlerime sövülen dalga geçilen bi sürü gerizekalı taklitçi hayvan sürüsünün olduğu biyerde ne işim olur benim..sebebi bu ..şimdi lütfen silin bnim üyeliğimi.."

bu cumlelerin sahibiymi$ kendisi, benimle ileti$ime gecmemesi cok isabetli bir karar olmu$.

"dinime allah a ve degerlerime soven, dalga gecen" olarak nitelendirdigi insanlari $u $ekilde tanimliyor;

"bir suru gerizekali, taklitci hayvan surusu.."

oeah be arkada$, sen hangi dinin peygamberisin? hangi sifatla insanlari bu kelimelerle tanimlayabiliyorsun, hangi inanc, hangi du$unce ozgurlugu sana insanlari bu $ekilde tanimlayabilme hakki tanidi? hangi din ve yaratici bu ki$iye insanlari bu $ekilde tanimlayabilme hakki tanimi$sa, ben o dinin inanani degilim. benim allah’im ve dinim kimseye insanlari bu $ekilde tanimlama hakki tanimaz, demek ki ayni dine mensup bireyler degilmi$iz.

elma $ekeriiii sozluk hesabi silinmeyecek istemiyorsa yazmasin demi$, dogrudur, ki$isel taleplerle sozluk hesabi silinmez bilgi sozluk’te, yazmak istemeyen gelmez ve bir sure sonra uyeligi zaten otomatik olarak du$er. ancak bir diger yandan da bu cati altinda bulunan insanlari bu $ekilde tanimlayabilen bir du$unce ve zeka fakiri insanla ayni ortami payla$mak fikri kusma hissi uyandirdi bende. her $eyden ote ki$ilere hakaretin kesinlikle yasak olmasi sebebi ile chameleon nickli "$ey"in sozluk hesabi kapatildi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol