bir mankenle aşk yaşamak

independence
daglar kizi rehyan’la a$k ya$amaktan farksiz gibi gozukur cok insana. ne de olsa a$k a$ktir ve sinir tanimaz, kaliplara girmez, dolarin uzerindeki george washington resmine aldirmaz.

siktir ordan.

bir mankenle a$k ya$amak, cuzdaninin $i$kinligi ile dogru orantilidir. cuzdaninda bulunan kagitsal kalabalik, gobegini gorunmez, kel kafanda olmayan saclari ise gorunur kilabilecek bir sihirdir. aslinda bu durum hemen her kiz icin gecerli olsa da, a$k olarak isimlendirilen dizginlenemez duygunun asaletini zedelememek adina i$in o kismini dile getirmekten kacinip direk mankennleri hedef aldim.

sapsari di$lerinin arasinda bulunan kalin puro ve killi gogsunde bulunan tam altin boyutundaki altin igrenc kolye bile seni bir anda brad pitt kivamina sokar cuzdaninda kafi derecede $i$kinlik varsa.

manken kizlarimiz neden cok guzel yururler bilir misiniz?

attiklari her adimda omurleri boyunca onlerine bakmi$lardir da ondan. gozler hep yere dogrudur ve bu sayede icgudusel olarak baki$ hizalarina denk gelen got ceplerindeki cuzdanlarin $i$kinliklerini saniyeler icerisinde tayin edebilirler. sonra gelsin "a$kim" kelimesi ile ba$layan suslu cumleler, gitsin islak ve erotik opu$meler. adamin di$lerinin arasinda yuzyildir barinan lahmacun maydonozu fosilinin o esnada da hicbir onemi yoktur zaten.

diledigin ya$am standarti sana saglaniyor mu o maydonoz fosilinin golgesinde?

saglaniyor.

e tamam o zaman, bir daha mi geleceksin dunyaya, koy gotune rahvan gitsin.

ha $imdi ben neden durduk yerde mankenlere falan di$ biledim boyle?

yaram var, gocunuyorum a.k.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol