bilişim suçları

independence
bili$im suclari ile istanbul emniyet mudurlugunun bili$im suclari ve sistemleri $ube mudurlugu adi altinda yer alan birimi ilgileniyor.ancak oncelikle ilgilenebilecek birilerini bulmalisiniz.

bilgi olsun diye once telefon numaralarini vereyim.

http://www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=203&detay_id=100

vatan santral 635 00 00/70 hat
santral 0212 636 2973

$imdi mevzumuza donelim.

az once elime ula$an bir mail sonucunda bili$im suclarina ihbarda bulunmaya karar verdim.

mail aynen $u $ekildeydi.

bireysel & kurumsal hesabi

güvenlik alarmi
akbank online bankacılık hesabınızın hizmet süresi dolmak üzeredir. aşağıdaki linki kullanarak hesabınıza ulaşabilir ve hesabınızı tekrar aktif hale getirebilirsiniz.


http://www.akbank.com/182.aspx?url_activation=true


hayatimda akbank ile bir kere bile cali$mami$ olmamin vermi$ oldugu merak ile alakali linkli tikladim.$u sayfaya acildi cicek gibi.

http://m-art-ine.com/on/mil/login_session3/33.swf/www.akbank.com/efs/servlet/military/index1.html

akbank hesabimin olmamasi sebebi ile zaten killanan bunyem, kar$isinda akbank.com.tr i beklerken m-art-ine.com isimli domainin uzantisinin uzantisini gorunce iyice killandi tuylendi.

once akbank mu$teri hizmetlerini aradim.

+alo.merhaba.bana bir mail geldi $unlar $unlar yaziyor.oysa benim akbank hesabim bile yok.
-makinenize format attirin sonra da antivirus sistemi kurdurun efendim.
+ne formati ne antivirusu.ben virus yemedim ki? hayir virus yemi$ olsam size telefon acmadan yuzmilyon saniye once ben bunu bilirdim zaten.birileri fakemailler yollayip insanlarin internet bankacilik $ifrelerini calmaya cali$iyor anlamiyor musunuz?
-isminiz ve baba adiniz lutfen?
+yemin ederim hastasiniz siz!

telefonu $ak diye kapatmamin akabinde daha once vermi$ oldugum numarayi aradim ancak kapi duvar.allahin kulu cikmadi.akabinde 155’i aradim bana bi santral numarasi verdi.o numarayi aradim onlar da bili$im suclari bolumunde pazar gunu olmasi sebebi ile kimsenin olmamasindan oturu(ne alaka bilemedim) beni mali $ubeye bagladi.mali $ube durumu kendilerine daha iyi izah edebilmem adina beni $ubeye davet etti, ancak yine de kendilerinin elinden bir $ey gelmedigini, yarina kadar beklemem gerektigini soyledi.

e yarina kadar bu mailin ula$mi$ oldugu insanlardan sadece %1 i bu maile inanip mu$teri numaralari ile $ifrelerini girselr ne olacak peki? soruma da "elimizden $u anda ne yazik ki bir $ey gelmiyor" cevaibi aldim.

anladigim o ki, diger gunleri bilmem ama en azindan pazar gunleri bili$im suclari ile alalaki bir magduriyetiniz olmasin yoksa sictiniz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol