bilgi sözlük te nesil kavramının kaldırılması

independence
malumunuz bilgi sozluk’te sene icerisinde yahut iki sene icerisinde bir kere nesil degi$imi yapilmaktaydi. 1. nesil, 2. nesil, ..... ve son olarak da 5. nesil. nesil kavrami artik askerlikteki tertip usulune donmu$ gibi geliyor bana ve nesil kavraminin kaldirilmasi konusunda kimi du$uncelere sahibim. bu baglamda 1. nesil ile 5. nesil ayrimi sadece kimler var butonu icerisinde yer alan yukaridan a$agiya siralamalarda etkili olacak, ba$ka bir etkisi olmayacak. ote yandan bunun teknik anlamda sozluge de kesinlikle faydasi olacaktir.

bu $imdilik bir du$unce, kodlama anlaminda hicbir sikinti yok, 1 saat icerisinde yeni sisteme gecilebilir ancak yine de "ben du$undum oyleyse olacak" hareketinden ziyade yazarlarin da bu konudaki tepkileri ve du$unceleri yuksek onem ta$imaktadir. bu baglamda yazarlarimiz da bu konu ile alakali du$uncelerini bu ba$lik altinda belirtebilirlerse bir sonuca ula$abiliriz.

not: nesil kavraminin kaldirilmasinin ardindan kimler var bolumunde sadece jedi ve moderatorlerin yaninda unvanlari yazili olacak, nesil turu yazilar hepten kaldirilacak.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol