bilgi sözlük airlines

angelus
trafoberk uzun zamandır sözlükte gerçekleşmeyen sozlukten gidiyorum diyerek karizma yapmak akımını tekrar güncellediği için sözlükle olan ilişiği kesilmiştir.

gönül yine de söylemeden edemiyor tabii en ufak bir eleştiride ortaya çıkan bu "ben gidiyorum abi, buralar artık eskisi gibi dutluk değil, kimse de beni anlamıyor zaten" tribi de nedir. hayır en ufak bir eleştiride gidilecek olsa en önce bizlerin gitmesi gerekir, madem bir iş yapılıyor o zaman onun arkasında durmak gerekir, ha yok bu işler takdir almak amacıyla yapılıyor da takdir yerine eleştiri gelince "ben gidiyorum ağalar" heyecanı yaşanıyorsa söylenecek söz bulunamamaktadır.

lakin daha önce de sözlük genelinde mükerrer defalar gündeme getirilen bir konu vardır. sözlükten gidecek olan kişinin "ben gidiyorum" tribine girmesine gerek yoktur. tanrının bizlere vermiş olduğunu güzeliklerden biri olan irade olgusu ile sözlüğe girilmeyebilir ki bunun örnekleri de mevcuttur akabinde hayatınızda rahatsızlık veren, sizi üzen, çileden çıkartan sözlük oluşumundan kurtulabilir, durduk yerde bireyleri gidişinizle üzmezsiniz.evet.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol