bilgi sözlük airlines

independence
palovera’nin sozluk accountu iptal edilmi$tir.

sebep:yapilan bir $ikayet sonucunda ve benim de ayrica yapmi$ oldugum ara$tirmanin sonucunda kendisinin bir ba$ka sitede uye olarak bulunan kivilcim vafi isimli $ahsin yazmi$ oldugu $iiri kendi yazmi$ gibi lanse edip entry olarak sozluge aktarmasi.

bahsi gecen $ikayet mailinin metni $u $ekildedir.

bir alıntı yazı hakkında uyarıdır!‎
from: [email protected]
sent: wednesday, july 11, 2007 8:57:28 pm

sn. ilgili,http://www.bilgisozluk.com/sozluk.asp?b=bilgiclerin%20siirleri&p=5 adresinde kullanılan aşağıdaki alıntı dizeler, yazarımız kıvılcım vafiye aittir. lütfen, www.yersizyurtsuz.comun yayın ilkelerine ve yasal kurallara göre hareket edip, alıntı yapılan yer hakkında bilgi verilmesini sağlayınız ya da ilgili bölümü sitenizden kaldırınız. emeğe ve yasalara saygılı olduğunuz inancı ve istemiyle.. www.yersizyurtsuz.com 108. geceleri gulmek yasaksa bize, bize sehirlerce gulmek yasaksa, geceleri de degistiririz, sehirleri de.. (palovera 01.11.2006 12:56)

bilinmektedir ki bir ba$kasinin urettigi yazilari birebir alip kendi uretimi gibi sozluge yansitmak kati suretle yasaktir.eger alinan metin bir $iir ise yahut $arki sozu ise alinan metnin nerden alindigina dair link vermek ve $airin & yazarinin ismini de belirtmek zaruridir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol