bilgi sözlük airlines

independence
gelen kimi ihbarlar degerlendirildi, fire’in backgorundu incelendi ve sozluk accountu ile birlikte tum entryleri silindi.

peki neden?

fire aslinda etliye sutluye bula$mayan ikinci nesil bir bilgicmi$ ve gun gelmi$ sozlukten ayrilmaya karar vermi$.bunu duyan ve daha once bilgi sozluk’ten yuz kizartici bir sebepten oturu ucurulan xerxes hemen fire’in yaniba$ina ko$mu$ ve "beni burdan defettiler, kovdular, nolur nickini bana versene ben arada girip intikam ate$imi acizligimle sondureyim" demi$.fire ki$isi de "ulan nasil olsa ayriliyorum sozlukten, neme gerek artik nick falan" du$uncesi ile sozluk accountunu xerxes’e devretmi$.i$te cekirge bir kac kere ziplami$ ve neyin ne oldugu gun i$igi gibi ortaya cikmi$.

gokten uc elma du$...
neyse.

hayir benim anlamadigim bu ortamda istenmiyorsun, kovuluyorsun zira bilgi sozluk ailesi tanimina asla ama asla uymayan bir karakterin var.daha neden birilerinin accountlarinin pe$ine du$up sefilligini ve acizligini dile getirme cabasindasin? havladigin ve uludugun yerlerde devam etsene salyalarini sacmaya.

biraz onur, biraz gurur.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol