bilgi sözlük airlines

independence
feelingiseverything nickli yazarimizin uretmek yerine sagdan soldan entry toplayarak sozluge aktardigi tespit edilmi$ olup, suresi belirsiz bir zaman dilimi boyunca comez statusune indirilmi$tir.

bahsi gecen entry $u $ekildedir.

ba$lik: kizlarin efendi yerine pic tercihi.

entry id: #104810

yazili$ tarihi: 03.09.2005 03:33

$imdi bir de ek$i sozlugu kontrol edelim.

ba$lik: hatunlarin efendi adam yerine pic tercihi

entry: efendim güzel bir gözlemdir bu ve istisnalar dahilinde doğruluk olasılığı bire yaklaşan bir gözlemdir . genel olarak hatun milletinin iyi olarak tanımlanabilecek erkelere değil de daha çılgın , piç olarak tabir edilebilecek kişilere yönelmesi olayıdır . iyice anlaşılabilmesi açısından hemen örnekleyecek olursak ergün penbe ve pascal nouma bazlı minik bir kıyaslamayla daha net hakim olunabilir konuya . ergün penbe ki dünyalar iyisi , dünyalar efendisi bir adamdır , süper aile babasıdır , eşine sevdiğine asla ihanet etmeyecek bir insan profili çizmektedir , ancak gelin görün ki hiçbir kızımızın off ergün’e bi versem var ya ölüyorum bitiyorum bu adama dediğini duymazsınız duyamazsınız . ama pascal nouma öyle mi ? değil . toptan hastadır hatunlar bu adama . neden ? çünkü piçtir , heyecan verir , ne yapacağı kestirilemezdir , sağı solu belli değildir , ergün penbe rakiplerine başarılar dileyip önündeki maçlara bakarken o sahanın ortasında çüküyle oynar tombala çeker . haliyle bu durumda da off pascal beni bi siksin ömrümden iki sene gitsin monologları* veya dialogları cereyan etmektedir ki işte olayın özünde kızların iyilerle* değil heyecan verici adamlarla* münasebet kurmak istemeleri yatar . o zaman kıssadan hisse efendim siz siz olun aman kankanızı* hiçbir kıza iyidir şeklinde refere etmeyin . ha varsa uyuz olduğunuz birisi hani olaki elinize de fırsatı geçerse sokuşturuveriniz direkman iyidiri .


yazili$ tarihi: 10.10.2004 23:03

$imdi aradaki 7 farki bulalim.

hmm.bulamadim.

bilgi sozluk konseptinde cok acik bir bicimde yasaklanmi$ olmasina ragmen bu tur davrani$larda bulunmak, goz gore gore bilgi sozluk yazarlarinin ve bilgi sozluk’un ismini lekelemekten ote bir davrani$ degildir.bahsi gecen $ahsin diger entryleri de incelemeye alinmi$ ve ayni turde bir entrysine dahi rastlanildigi takdirde bilgi sozluk yazarligindan ihrac edilmesine karar verilmi$tir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol