bilgi sözlük airlines

independence
leyla zina nickli yazarimiz sozlugun en hassas oldugu "irkcilik" kuralini bilincli $ekilde ihlal etmesi sebebi ile suresi belirsiz bir zaman dilimince comez yapilmi$tir.bahsi gecen entry a$agidadir.

ba$lik: new york zencileri

entry:nicin hala new york eyalet polislerinin komple imhalarini yapmadiklarini dusundugum, ben turkiye’deyken acidigim, fakat ipod’umu caldiklari gunden beri nefret ettigim gereksiz yaratiklar. bir de homeless lar vardir allah korusun bizleri bunlardan.


bahsi gecen kural $u $ekildedir.

------------------*------------------------------

bilgi sozluk dahilinde irkciliga asla ama asla izin verilmez, taviz gosterilmez..yahudi du$manligi, kurt du$manligi ve turevi du$manliklarin yeri bilgi sozluk degildir.aslinda bu tur du$manliklarin yeri yoktur..bu tur du$manliklari yapan ki$ilerin once kendi insanliklarini sorgulamalari gerekmektedir.bir kac ki$inin yaptiklarini koskoca bir irka mal etmek, herkesi ayni zannetmek ne akla sigar ne mantiga..akilsiz ve mantiksiz insanlarin da bilgi sozluk`te zaten yeri yoktur..bu tur eylemlere asla taviz verilmeyecegini herkesin yeterince idrak edebilmesi gerekir..idrak yollarinda enfeksiyon olan ki$ilere de bir $ekilde itina ile anlatilir..


#19260


-------------------*--------------------
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol