bilgi sözlük

abdurrezzak bin reloaded
analizim geldi anlatıyorum.


aktif üye sayısına bakıldığı zaman bir hafta içinde farklı farklı bir çok yazarın giriş yaptığını görebiliyoruz. fakat aynı anda 30 online gibi bir barajın altına inmezsek bu sağlanabilirse çok daha güzel olacak. sözlükte başlık ve entry sayısı o an online olan kişilerle doğrudan orantılıdır. etkileşim söz konusu mutlaka. açılabilecek bir başlık o başlığa belki onlarca entry girilmesine sebep olacak ve başka başlıklar doğuracak.ciddi bir tanıtıma ve yeniliğe ihtiyaç var. yazarlara sürekli yazın yazın demek bunu bir kampanya haline dönüştürmek sadece geçici çözüm olabilir.zaten sol framede kişi yazacağı bir konu gördüğünde onu engellemek pek mümkün değildir zoraki yapması sadece kaliteyi düşürür.

buraya ilk geldiğimde yönetimin baskısı vardı. noktayı düzelt onu öyle yazma bunu şöyle yapma gibi sıkı bir baskı vardı belki de moderatörlerin kişisel tavrı. şu an gözlemlediğim kadarıyla yeni yazarlar daha rahat yazıyorlar.sonuçta her yazar daha önce sözlük deneyimine sahip olmayabiliyor kısa zamanda bir çoğu formata alışacaktır. moderasyon biraz daha esnek bu konuda. öyle de olmalı ki o kadar sözlük arasında iyi bir yere gelmek için bazı şeylerden ödün vermek gerekir. yeterli noktaya gelindiğinde verimsiz dallar ikaz edilir gerekirse budanır. büyüyen her sözlük bunu yapmıştır.

bir kaç ay öncesine göre şu an iyi bir durumdayız fakat önümüzde biraz daha yol var.iyi olsun kötü olsun çok yazara ihtiyacımız var.işte bu konuda herşey yönetime düşmüyor bir şekilde sitelerde bloglarda şahsımıza ait yerlerde link verelim. uygun gördüğümüz kişilere tavsiye edelim. burası daha güzel bir yer olsun.

yerli yerinde mi yazdım anlatabildiğimi doğru mu anlattım bilemiyorum. nacizane görüşlerimdir.

özet: galatasaray iyi gidiyor hayırlısı.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol