başbakanın ismet inönü yü hitler e benzetmesi

independence
ba$bakan konuyu iyice abartti, hitlere benzetti yetinmedi neredeyse ismet inonu’yu vatan haini ilan edecek.

e sen de fethullah gulen’in onunde el pence divan durdun kimse bir $ey demedi hacim? "asli gorevim vatanimi pazarlamaktir" dedin yine bu millet sineye cekti, ona ne buyurulur?

bak detayi $urada yigidim;

(bkz: ben ulkemi pazarlamakla mukellefim)

e kimse bunlara bir $ey demedi, yahu onlardan da gectim de 23 nisanda yerine gecen cocuga verdigin akil $u $ekildeydi be adam;

+ sen artik turkiye cumhuriyeti’nin ba$bakanisin, ister asarsin ister kesersin.

oeah be arkada$, yok efendim ismet inonu ataturk’un vefatindan sonra paralarin uzerine kendi resmini bastirmi$. o imkan senin elinde olsa sen ulkenin dort bir yanina altindan bronzdan heykellerini diktirirsin ya, kime ne okuyorsun. ulkenin ismini degi$tirir erdogan cumhuriyeti dedirtirsin memlekete ohooo, bo$ i$ler bunlar. vatanda$a a$ ver i$ ver, senin i$in bu, turkiye cumhuriyeti’nin kurulmasi yolunda her turlu emegi gecen insanlara cirkef atmak degil. az biraz daha cesaretin olsa mustafa kemal ataturk hakkinda da atip tutacaksin neredeyse de biliyorsun oyle bir $ey yapmaya kalksan bu halk seni ba$bakanlik konutundan alir kizilay meydanina kendi elleri ile cikartir, sonrasi naho$ olaylar i$te.

yapmamak lazim boyle $eyler, milli degerlere dil uzatmamak lazim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol