basbakanımiseviyorum com

independence
ba$bakana olan sevgilerini dile getiren insanlarin bulu$up yalarken tukuruklerinin etrafa sacilmasini engelleyemedikleri internet sitesi.her taraf sirilsiklam, her taraf vicik vicik.

ha bir yandan da yalan bir site.misal bir ziyaretci defteri var ve uzerinde mesajinizi yazmaniz icin gereken text box var, lakin yaziyorsunuz kaydetmiyor.en son mesaj 14 $ubat 2008 de yazilmi$.9 gundur yazilan yok.aslinda muhakkak binlerce vardir ama ya kayit edilmiyor, ya da kayit edildikten sonra onay almasi icin bekletiliyor.bilemedim.

ben de $unu yazdim ama dedim ya kayit edilmiyor.

"sayin ba$bakanim.

benim size olan sevgime ve saygima ihtiyacinizin olmadigini bildigim icin sizi sevmiyor, daha da beteri saygi da duymuyorum ne yazik ki.lakin aklima takilan bir kac soruyu yazayim da icimin yaglari erisin istedim gece gece.

sayin ba$bakanim.bu islami kadrola$ma nereye kadar surer, bizi aydinlatir misiniz bu konuda? bir de bu butce meselesi ne olacak sayin ba$bakanim? cin’i bile sollami$tik biz ekonomik kalkinmada, neden tepetaklak oluverdik bir anda? yoksa ulkenin pazarlanacak bir kismi kalmadi mi artik, hepsi tukendi mi? malum siz "ulkenizi pazarlamakla mukellefsiniz" ya, diyorum ki acaba hepsini mi pazarladiniz, hic mi bir $ey kalmadi da hazine kevgire dondu.

te$ekkur eder oglunuza almi$ oldugunuz 1 milyon dolarlik "gemicik"in hayirlara vesile olmasini yuce raabbimden niyaz ederim.

mail:[email protected]"

http://www.basbakanimiseviyorum.com/
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol