bali

goshenit
özellikle eat pray love filminden sonra turizm sektöründe patlama yaratmış destinasyon. endonezya’nın binlerce adasından biridir. ada denildiğine bakmayın 3.000.000 insanın yaşam alanı olup bir o kadar da turisti barındırır.

adanın büyük çoğunluğu hinduizme inanır. müslüman ve hristiyan kesim parmakla sayılabilecek kadar azdır. tüm ibadetler ortaktır. kiliseyi ve cami’yi yan yana görürsünüz ve yüzünüzde hafif bir gülümseme beliriverir.
başka türlü bir yaratık oranın insanı. çoğumuzda eksik olan sabrı fazlaca yüklemiştir minyon bedenlerine.ölüm seremonilerinin görkemli bir halde düzenlenmesi için çalışırlar.sadece para hırsı burda baş gösterir hayatlarında. bunun dışında mutludurlar. asık suratlı bir yerli görmeniz neredeyse imkansızdır.
dinlerine çok bağlıdırlar ve neredeyse hergün kutsal bir gündür. gün aşırı şahit olunan seremonilerde karnaval ahengini yaşamamak mümkün değil.

sanata ve dans hayatlarındaki en önemli kavramlardır. eğer bir gün yolunuz düşerse resim , ahşap ve batik atölyelerine uğramayı sakın ihmal etmeyin. indirim yaptırdığınız sürece cüzzi fiyatlarda mükemmel yağlı tablolara ve ahşap dekor ürünlerine sahip olabilirsiniz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol