en ufak arıza yüzünden bilgisayara format atmak

igoriyan
ariza: masaustu simgeleri etrafinda sinir edici golgeler var.
cozum:format atmak baska turlu duzeltemezsiniz.
ayrica format atmak gercekten keyiflidir tertemiz yeni bi sayfa acar hayatinizda aslinda formati bilgisayara degil kendinize atip yeniden sekil verirsiniz dunyaniza.
capt it all
kimi zaman eğlendirici olabilen olay. ide kablosu çıktı diye çalışmayan cd rom sorununu çözmek için cihaza format atan bir insan tanıdım. çok eğlendim.
dragunow23
genelde hiçbir şey bilmeyen sözde bilgisayar tamircilerinin kullandığı ve üstünede 20tl aldığı müşteri kazıklama yöntemi.
delirtmeyinlanbeni
bilgisayarla ilgili hiçbir sorunun çözümünü bilmediği halde, format atmayı bilen kişinin eylemidir. bunu yapan sözde bilgisayar tamircileri de vardır. ekran kartının fanının bozulmasına çözüm olarak da format atan tamirciyi gördükten sonra, insan bilgisayarla ilgili tüm sorunları kendi başına çözecek seviyede bilgisayar öğrenme kararı alıyor.
mitili
antivirüs ve benzeri programları sevmeyen insanların yaptığı budur yani. ne yapalım dua mı edelim düzelsin diye?
independence
ben bu durumu sadece forumlarda yazip her turlu soruna "format at gecer" diyen liseli ergenler tarafindan yapiliyor biliyordum, meger oyle degilmi$.

vatan bilgisayar teknik servisi ve asus teknik servisi de meger ayni yolu deniyorlarmi$. ellerinden zor kurtardim makinemi lan.

+ merhaba indy bey, nesi var makinenizin.
- inanilmaz yava$ cali$maya ba$ladi, oysa 10 gunluk sifir cihaz. ara$tirdim hd’de bad sector tespit ettim. hd’nin read & write ortalamasi 03mb/sn oysa bu cihazin ozelliklerine de bakacak olursak hizi 110mb/sn olmaliydi. yani hd degi$meli.
+ anladim indy bey. o zaman biz bir format atalim ariza tespiti yapalim.
- canim karde$im ne formati. soyluyorum ya size arizanin sebebini?
+ format atmak zorundayiz indy bey.

icerisinde 2tb veri olan pc’ye goz kirpmadan format atabilecek denyolarla dolu bu memleket. he desen o saniyede basacak formati.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol