ne dediginden emin olmamak

walide sultan
varsayildigi du$unulen beyinde; olgunla$tirmadan agiz bolgesinden cikarilan du$uncelerin, nereye gidecekleri hesaplanmadigi icin; ancak ba$ka yerden cikan hedeler kadar degeri olmasi, durumunu belirleyen soz obegidir.

sozlukteki mealiyle ise; "ne dediginden emin olmadan" nuksettirilip, dokulen du$uncelerin sonuna alel-acele getirilen, yildizli entryi kurtarma i$aretleriyle yukardaki ba$lik daha bir anlam kazanir.
ornek icin; hehehe-swh vb. gibi.
louandreassalome
hehehe-swh vb yıldızlı işaretler entryi kurtarma işareti midir,cümlelerin sonuna alelacele mi getirilmişlerdir,bu işaretleri kullananlar ne dediklerinden emin değiller midir sorularını aklıma getiren başlık.eğer öyleyse,-ki yukarıda öyle söylendiğini görüyoruz-bu tüm sözlük yazarlarına yöneltilen bir hakarettir.çünkü hepimiz abkz denilen yıldızlı entryleri kullanmakta ve hehehe,swh gibi ’’entryi kurtarma işaretleri’’ belirtmekteyiz.öyleyse hiçbirimiz ne dediğimizden emin değiliz gibi bir sonuç çıkıyor buradan.

asıl bunları söyleyen,yaşı büyük olduğu için kendinde büyük laflar edebilme hakkı gördüğünü tahmin ettiğim kişinin ne dediğinden emin olup olmadığını farketmesini dilerim.zira bilgi sözlük kimsenin kimseye laf atma yeri değildir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol