lise geyikleri

alexis will survive
sene 98 yer izmit gazi lisesi, kulakları dolayısıyla gizmo dediğimiz ali adlı arkadaşımız , uzay bilimleri dersinde hocayla (ki hoca alfa diye bi uzaylılar zuzaylılar oluşumu var onun türkiye kurucusu kafayı yemiş bir tipti) şu şekilde taşak geçmiştir:

hoca: işte böyle uzayda bıdı bıdı olur hede hödö olur.

gizmo: hocam siz bilirsiniz uzayda ne gibi
teknolojik gelişmeler var? (sınıf iptal)

hoca:(gayet ciddi) şimdi alicim ordaki bıdılar hödelerle birleşeerek hödededebıdı teknolojisini kullanmaktalar, dünyayı yönetmekteler bu teknolojiyle(sınıf şokta hoca inanıyo kendi sölediklerine, sınıf yerde sürünüo)
gizmo:(sınıfın kopmasına rağmen gayet ciddi şekilde hocaya soru sormayı bırakıp kendisi bildiklerini açıklamaktadır, hayal dünyanı skiim gizmo) evet hocam, ben internette araştırdım, uzaylılar bi sistem geliştirmişler, digital plaka diye, arabalarının arkasında digital plakalar varmış, çok teknolojikmiş, böylece aynasızlardan kaçabiliyolarmış çok rahatça hocam.(sınıf iptalinde ötesinde)

hoca: evet ali evet ben de okudum onu(tamamen sallıyo hoca öyle bir bilgi yok internette araştırdık sonra) uzaylılar çok teknolojikler oğlum, dünyayı ele geçirecekler.

gizmo: (taşşağı sürdürmekte) hocam uzayda hangi gezegende yaşamak isterdiniz? neresi daha gelişmiş hocam siz bilirsiniz , bize de söyleyin de ilerisi için bilgimiz olsun.

hoca: ali yavrum bunları dersten sonra görüşelim, sen akıllı bi çocuğa benziyosun, sana aktaracağım bilgiler olacak(hoca gayet ciddi olduğunu daha sonra kanıtladı bize)

gizmo: tabi hocam ne demek, özellikle alfa gezegeni hakkında benim de sorularım olacak

hoca: tamam yavrucum.. neyse gençler derse dönelim nerde kalmıştık? hah yazın bakayım hededö hödöde ..


not: sınıfta dersten 5 alan tek kişi gizmo olmuştur o dönemde, manyak herif geri kalan herkese 2-4 arası not vermiştir.
gizmo bugün hayatını ankara’da gazi ünv. endüstri mühendisliği bölümünde okuyarak sürdürmektedir, orada karşısına başka manyak hoca çıkmadığı için okulu halen daha bitmemiştir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol