büyük marketlerde fazladan poset almak

sinanhalac
her müşterinin istinasız yaptığı bir eylemdir. çöp torbası yaparız yada al al lazım olur gibi bir mantığın ürünüdür. kasada ekstra poşet çıkarmayan marketlerde de ürünleri azar azar poşetleyerek hedefe ulaşılabilir.
defrost
güzel bir eylem olmakla beraber, fazla bir işe yaramayan bir eylemdir...o kadar çok alınmıştır ki artık, çöp poşeti diye kullanılır ve bir müddet sonra kullanıldığı poşete kendileri de atılırlar...evdeki poşetleri görseler bizi bir daha o marketlere almiyacaklar diye korkutan bir durumdur...gizli gizli yapan veya açık açık yapan insan çeşitleri mevcuttur...genelde 40 yaşını aşmış kadınlar utanmadan açık açık alırlar...gençler fazla çaktırmazlar...öyle bir an gelecek ki marketlerde poşet kalmayacak ve evdeki poşetleri marketlere satacağız, işte o anı şimdiden selamlıyorum...
sonuçları:
(bkz: poşetler kara borsaya düştü)
(bkz: herkes kucağını dolduracak kadar alış veriş yapsın)
(bkz: kendi poşetini kendin getir kampanyası)
(bkz: evden taşınırken poşet kullanmak)
tombik
genellikle öğrencilerin basvurdugu bir yöntemdir.aldıkları bu fazla poşetleri evde çöp torbası olarak kullanmaktadırlar.çünkü öğrenci evlerinde çöp poşetine para verilmez.
strahd
özellikle sürümden kazanılan kurumlarda, poşetlerin para karşılığı satılması uygulamasını başlatmıştır. ülkemizdeki örnekleri için; (bkz: dia) (bkz: metro)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol