hp xw4300 is istasyonu

independence
genel bakış


ödül kazanmış, araç kullanmadan açılabilen bir kasada, tek veya iki çekirdek intel işlemci seçenekli, giriş düzeyinde, etkileyici iş istasyonu.


özellikler


• bilinen ve sezgisel bir ortam için orijinal windows

• intel’in en son 955x express yonga setini ve çift çekirdekli intel pentium d işlemcilerini veya 2 mb l2 önbelleğe sahip, 3.8 ghz’e kadar tek çekirdekli intel pentium 4 işlemcilerini içerir.

• intel em64t, kullanılabilir bellek alanını 16 tb boyutuna çıkararak kullanıcıların büyük boyutlu veri kümeleri ve modeller tasarlamalarına ve bunların üzerinde çalışmalarına olanak verir.

• esnek, dönüştürülebilir küçük kasa, masa yanı veya masaüstü yapılandırmaya olanak tanır. sessiz fan teknolojisinin yanı sıra daha kolay yükseltme ve bakım olanakları için yenilikçi ve ödül kazanan, açmak için alet gerektirmeyen bir kasa içerir.

• olağanüstü genişletme kapasitesi şunları destekler; 4 dahili sata 3 gb/s sabit disk sürücü, 1 pcie x16 grafik yuvası, 1 pcie x1 yuvası, 1 pcie x4 (x8 konektörü) yuvası, 3 pci yuvası ve maksimum 8 gb’a kadar bellek için 4 dimm yuvası.

boyle bir cihaz i$te.ayni zamanda bir elessar ukdesi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol