dinlenme tesislerindeki masaj koltukları

independence
son zamanlarda hemen her dinlenme tesisinde boy gosteren koltuklardir bunlar.gorunum acisindan son derece konforlu ve modern bir gorunume sahipler.simsiyah derinin uzerine once yayilirsiniz ve 1 ytl yi jeton bolumunden atarsiniz.koltuk once bacaklarinizi sarar bir ahtapot misali, ardindan da sirtiniza $ahane bir masaj yapar, ayni zamanda bacaklariniza da yapar tabi.kim du$unmu$se aklina fikrine saglik.sadece dinlenme tesislerinde degil, otogarlarda ve ulusoy firmasinin ofislerinde de vardir ayni koltuklardan.
instrument
nedense şehirlerin en kalabalık yerlerine yerleştirilmiş koltukladır. hiç bir şeyi dert etmeyen insan için sorun olmayabilir. masaj yaparken insanın suratında bir yumuşama, rahatlama, yavşama ve melul bir gülümseme belirir. gelen geçen de bakar suratınıza aval aval.
sepulturk
huylu olan kişilerin kesinlikle oturmaması gereken koltuklardır. oranızı buranızı dürte dürte bir hoş eder içinizi. garip orgazmik duygular içine girersiniz. ayrıca 1 lira olmasına rağmen genelde ikili veya üçlü bir kombo sonucunda multiorgazm yaşarsınız.
valequentill
şehirler arası karayolunda bulunan dinlenme tesislerinde bulunanlara dikkat etmek gerekir... yolculuğu o noktada sonlandırabilirsiniz...

nickten yana sansim yok
her eve lazım cinsinden koltuklardır. pek bir rahatlatır insanı ilk önce dudak çökmeye başlar sonra boynunuz sızlar ve başınızı yana eğersiniz diliniz de dışarı çıkmışsa tam kıvama gelmişsiniz demektir. uykuya dalıp gitme olasılığı yüksektir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol