royal class

independence
ulusoy’un tam bir fiyaskosu.tam anlami ile fiyasko hemde.modifiye edilmi$ bir otobusun sol tarafinda tekli sag tarafinda ciftli koltuklar bulunanlari ile yapilan seferlerin ismi.koltuklar geni$ ve guzel, ama hepsi bu.koltuklarin geri yaslanma sistemlerinden tutun da iceceklerinizi koymaniz gereken bolume kadar hepsi arizali.hadi bunlar bir ihtimal gogus gerilebilecek olan aksakliklardir, e peki gece yolculugu yapilan bu seferlerde ayni anda bir cok insanin koro halinde horlamasina ne buyurulur.insani kara yolculugundan ve gece yolculugundan sogutuyorlar.otobus muavinine yapilan $ikayette ise "beyefendi insanlar yorgun, yapabilecegimiz bir $ey yok ne yazik ki" cevabi ile kar$ila$abiliyorsunuz ki bu da ayri bir ba$lik konusudur.ustelik fiyatlari da tum otobus firmalarindan cok daha pahali.

edit:takdir edilebilecek yegane ozelligi otobuslerin icerisinde wireless bulunmasi.gerci lap topunuz falan yoksa yaninizda wireless fikri ho$ bir ani olarak yer ediyor belleginizde hepsi bu.
sepulturk
kesinlikle müthiş rahatlık. yanında oturan insanla zerre muhattap olmuyor kişi yolculuk esnasında ve benim gibi bir yere sığamayan insancıkları için sınırsız ayak uzatma kapasitesine sahip bu otobüsler. fiyat konusunda normal ulusoy otobüslerinden sadece 5 milyon fazladır kendileri. ayrıca yanınıza hatun kişi de oturabilir bu otobüslerde ki en leziz özelliği budur.

edit: aferin ana bir kere binip de iyi bok yemeye yazmışım bunları. ulusoy ve onun her ürününden sakının. bundan da sakının.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol