windows live mail

independence
programin beta olmasindan kaynaklandigini du$undugum bir banner sorunu var ki insani hayatindan bezdirir.mailin icerisinde sag tarafta bulunan banner ekranin oldukca hatiri sayilir bir bolumunu kaplamakta.diger yonden outlook un hemen hemen aynisi.
professor x
outlooka benzetilmiş kullanım kolaylığı sağlamayı amaçlayan firefoxta çalıştığı düşünülen fakat uzun süredir her girdiğimde tekrar düzeltmem gereken 250mblık mail hesabımı 2gb a çıkartan betası bitip normal hale geldiğinde çok güzel olacağına inandığım microsoft uygulaması
independence
pop3 mailler anlaminda son derece kolaylik getirmi$ bir program ancak 100 olan port numarasini ben gibi 587 yaparsaniz sorun ya$arsiniz. birakin 110 da kalsin.

edit: 110 no’lu porta ili$me, 25 no’lu portu 587 yap sadece.
independence
eger simge halinde kucultugunde saat simgesinin yanina gitmeyip de alt barda duru$undan rahatsizsaniz(win7 icin soyluyorum bunlari) $unlari yapiniz.

ba$lat / windows live mail(sag tikla) / ozellikler / uyumluluk / vista

ardindan ayni yerde "yonetcici olarak cali$tir" i$aretlenir ve program acilir. artik simge durumunda kucult dediginiz zaman saat kisminda olmali. eger halen orada degilse alt barda simgeye sag tikla, "simge durumunda kucultuldugunde pencereyi gizle" ye tikla. artik tamamdir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol