hanım hanımcık yazar

walide sultan
naiftir, hassastir, zariftir,incitmekten korkar,gozyaslarini sozluge degil kendi icine akitir,kesinlikle sosyal mesaj vermez, varsa bildigi bir sey yazar, en uzunu iki cumledir, ozel hayatinin desifrasyonunu sevmez, ornekleri dikkatle baskalari uzerinden verir...evet biliyorum var boyle yazarlarimiz, guzel renklerdir, hos cesitlerdir, degisik lezzetlerdir... gereklidirler, degerlidirler herkes kadar sozluk icin...zaten sonradan olunmaz boyle, onlar eminim hep oyleydiler...iyi ki varlar diyorum....kiymetleri biline...
muque
yazar ların en yücesi, en istemeye gidilesi budur.herşeyi büyük titizlikle ele alır, oturmasını bilir, kalkmasını bilir, küfür etmez, edenle takılmaz, eksi oy vermez,almaz,trafik kurallarına uyar, uymayanları uyarır,annesine, babasına, jedisine, moderatörüne saygılıdır.ayar nedir bilmez, gereksiz bulur...ilk aşık olduğu adamla evlenir.terli terli su içmez, üstünü başını pisletmez.
goetica
buyuklerine saygılı küçüklerine sevgili yazardır.karsıdan karsıya geçerken önce sağa sonra sola sonra tekrar sağa bakar.örgü örerken aynı anda entry girebilme kapasitesine sahiptir.
dolma sarar kahve yapar vs vs.
xerxes
sözlükte olmalarını istediğimiz yazar türü.

cici cici entrylerini girsinler, hatta yazdıkları entrylerin etrafını çiçeklerle börtü böceklerle süslesinler, desenler yapsınlar, asla argo kelimeler kullanmasınlar, yani böyle hanım hanımcık gibi olsunlar.

evet, evet, harika olur...
walide sultan
tanimlamalarin birbirinden degerli oldugunu gorunce su atasozu animsanmistir..."saldik cayira artik bundan sonra mevla koruya"...(endiseyi cagiristirir)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol