katolik beyaz kadın

my son is father
amerika ’da oldukça fazla sayıda olan bir gruptur. bunların çoğu zengindir aynı zamanda şarapçıdırlar. ama bizim gibi değil akşamları illa şarap içerler genelde 60 ’lı 70 ’li yıllardan kalan şaraplardır. farkındayım deli genelleme yapıyorum ama benim şansıma mıdır nedir rastladığım bütün katolik beyaz kadınlar böyleydi..
bir keresin de 64 yılından kalma bir şarabı bana da ikram etmişti bunlardan biri, iki yudum kadar 64 yılında doldurulmuş şarap içtim bizim şarköy şarabından pek farklı bir tad alamadım. ya bizim şarköy ’lüler iyi yapıyor ya da ben şarap gurusunun içerisinde yer almıyorum.. ardından, kimse beklemesin şöyle seviştik böyle seviştik ardından kocası geldi o da katıldı diye yazacağımı.. evet ardından bunun yaşlı beyaz katolik annesini huzur evine götürdüm, yardım amaçlı değil ki yardımı sevmem özelliklede beyaz katolik kadınlara, iş icabı ve bahşişin motivasyonuyla bunu huzur evine kaldırdım..

velhasıl-ı kelam, genelleme yapacak olursam abd ’nin zengin semtlerinde yaşlanıncaya kadar şarap içip lüks içinde yaşayan zamını gelince de huzur evine kaldırılan kadınlardır bunlar..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol