hoşlanılan kiza trip atmak

bok bocegi
kıza trip atıp ters davranınca karizmatik olacağını sanan erkekler tarafından uygulanan yöntemdir.. genellikle ters teper sonra "amma götü kalkık hatun yüz vermiyo bana" şeklinde söylemlerle suç kıza atılır..
schenardi
kızın hoşlanan erkeğin gözünde umutsuz vaka haline dönüşmesinin üzerine sözkonusu platonik erkeğin başvurduğu son çaredir. bu erkek trip attığında hiç olmazsa egosunu tatmin edecek, hoşlanılan kızın hoşlanma sebebiyle kendisinde neden olduğu büyülü atmosferi dağıtmak için kendine malzeme çıkarmış olacaktır. ha o kıza trip atan kişi bu fevri hareketinin akabinde kendine geldiğinde ise gidip duvara kafa atar mı; evet gidip onu da atar. eğer bu kız hoşlanılan kızdan aşık olunan kıza terfi etmişse sözkonusu erkeğin bünyesinde bu deli oğlan gidip cama yumruk bile atar. atmamalıdır, etmemelidir; ama o erkek bunları düşünebilecek kadar ruhuna hakim pozisyonda olsa evvela tutup o tribi atmazdı zaten bunu asla unutmamak gerekir...
xerxes
vakti zamanında benim de çok başımdan geçen bir hadisedir bu trip olayı.

ben bir kızdan fena halde hoşlanıyordum. onun da benden hoşlandığını biliyordum. zaten ilk adımı o atmıştı ve "ben senden hoşlanıyorum onur" demişti.

sonra bir şekilde ilişki başladı. aslında pek ilişki denemezdi. çünkü birbirimizi tanıma faslı içindeydik. sonra hoşlandığım kız, bana bir kaç gün boyunca saçma sapan tavırlar sergilemeye başladı, "onur, ben hayatımda birini istemiyorum" türünden abuk subuk laflar etmeye başladı, üstelik ortada bir şey yokken...

sonra bu tip davranışları gittikçe dayanılmaz hale gelince, onu artık aramaz oldum, soğuk davranmaya başladım, onu bilerek fazla ciddiye almamaya başladım.

bunun üzerine hoşlandığım kız "onur, ne oldu küstün mü bana? niye soğuksun bana?" gibilerinden sorularından sormaya başladı. sanki bana çektirdiği üzüntünün farkında değilmiş gibi...

sonra aramız biraz düzelir gibi oldu, ama ilişki eskisi gibi rayına oturmadı artık. çünkü biliyorum ki, bu kız yarın tekrar aynı tip davranışları sergileyecek bana. nitekim yanılmadım, gene o saçma davranışları sergileyince bıraktım, onunla yollarımı ayırdım...

hoşlanılan kıza trip atmak iyidir aslında. eğer size üzüntü veriyorsa, ona yapacağınız dengeli bir trip ilişkinin rayına oturmasına yönelik bir çimento olmasını sağlar kanımca. tabii bu biraz da sevdiğiniz kızın karakteriyle alakalı.

eğer sevdiğiniz kız sizi gerçekten seviyorsa, ona trip atmanıza hiç gerek yoktur...

sevin sevilin...

boşverin tripleri...
cocabora
bir çok aşaması vardır bu olayın.ilk olarak doğru strateji ile kesinlikle başarılı olunabilir.ama bunda ilk kuralın sizle alakası yoktur.örneğin kızın sizi taşşağa alabilme potansiyelidir.eğer kız hiç traşlamazsa "eyvah eyvah" hiç umut yoktur.
ama eğer kızın hayatının bir evresinde onun için bir şeyler ifade ettiyseniz rahat olun,dediğim gibi düzgün strateji ile her şey olabilir.
ancak bokunu çıkarmamak lazım.yoksa sıkabilir ve kötü sonuçlar doğurabilir.
kız tiplerinize karşı veriyorsa umutlanmaya başla.ancak malum kız milleti ayak üztü taşak da geçebilir,hazırlıklı olmak lazım.ama her şeye rağmen trip güzel bir yoldur bokunu çıkarmamak kuşulu ile.sevildiğini anlar insan ve ya sevilmediğini.bir de bu trip her kıza geçmez.bilmek lazım.kızın gözünden düşülebilir dakikada.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol