tanik koruma programı

redcrow
yeni kanuna göre artık daha ciddi boyutlarda yapılacaktır.kişin istiği doğrultusunda, tüm kimlik bilgileri,işi,okulu,tüm kamu işlem sicilleri,yaşadığı şehir ve hatta hatta yüz şekli devlet tarafından değiştirilecektir.tabi burda kişinin ve taniklik ettiği olayın önemi ve büyüklüğü baz alınacak.

flaş flaş flaş karşı komşunun evine giren hırsızı deşifre eden ceyda hanım tanık koruma programı dahilinde kendisine bodrum’dan bir ev, yeni bir iş,yeni bir koca,köpeği maximus fucker’a yüz kilo mama ve tanınmamak amacı ile kaş kaldırtma operasyonu istedi.
konunun yetkilisi olan başkomser reşat bey ise ceyda hanıma şöyle dedi; bi siktir git..

su hayat bitsede gitsek
bi sikime yaramadıgı cevremde yasayan ve amerikada komsusunu bu program da oldurulmesi ile kaybeden insanlar tarafından tarafıma anlatılmıstır.hatta kişiyi koruyan program oldurulmenız ile rahatlamakta(masraflar,sosyal sigorta,güvenlik icin harcanan cabalar,ayrıca kişinin denetlenmesi)denilmektedir.
angelus
bu programa dahil olan bireylerin bulunduğu listeler her zaman iştah kabartmıştır. böyle bilgisayar korsanlığı, hackerlik tandanslı filmlerde hep fbi ın bilgisayar sistemine girip bu listenin ele geçiriliş ve ortaya çıkan paniğin hikayesi anlatılır zaman zaman.
igor
medyada cokca yer aldigi ve tanik koruma programi sanki yokmusta olacakmis gibi bir hava yaratilirken bu durum turkiye de yillar oncesinden baska adlarla oldugu biliniyor. dolayli yoldan da olsa bu yapilmistir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol