free zone da independence nin sesine sabotaj

independence
evet efendim.boyle bir durum var.bilenler bilir ki gayet $ahane bir ses tonum vardir benim.nice genc kizin gonlugu sadece telefondan konu$arak calmi$imdir, ne zamanki yuz yuze goru$mu$uzdur o zaman her $ey bitmi$tir o ayri bir ba$lik konusudur.sirf ses tonum yuzunden recai ve necati ismindeki iki karde$in kendi aralarinda kavgalar edip kapima cicek birakma hadiseleri dahi gercekle$mi$tir.

oysa..

evet oysa can ucar isimli dj, free zone programinda ne zaman konu$ma sirasi bana gelse bir $eylerle oynar durumdaydi da anlamami$tim.daha sonradan kayitlari dinledigimde anladim ki sesimi kiskanan can efendi bana komplo kurmu$, teknik donanimlar yardimi ile sesimi fare sesine cevirmi$tir.sirf bu sebeple eve dondugumde annemlerin "hani dun radyoya cikiyordun sen? kimdi o senin yerine cikan indy dedikleri ki$i?" $eklindeki yorumlarina maruz kaldim.sadece annemler olsa gene iyi.duyan dinleyen her kim varsa telefona sarilip "senin adina senin yerine birileri rock fm de konu$uyor, ko$ radyoyu ac!" $eklinde mesajlar atmi$lardir.

ayiptir yaziktir.kiniyorum can ucar’in bu kiskanc tavrini.
muque
ben direkt şahit olmuşumdur söz konusu duruma.keza benim sesim olduğu gibi, hatta daha bir şakırcasına çıkmıştır. oysa ki independence nin sesine kayıtları dinlediğimde inanamamış ve komplo teorisinin gerçekliğine kanaat getirmişimdir.olsundur "olur böyle şeyler favori adamlar arasında bu camiada" diyor konuyu kapatıyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol