sınava girerken okunmus şeker yemek

independence
buyuklerimizin on gordugu adetlerimizdendir.sirf bu sebeple sinavlarda glikoz komasina girip can veren nice gelecegin doktorlari muhendisleri bilirim ben.
ithilquessir
hala shaman asilli geleneklerimiz oldugunu gozler onune serer, daha abartan versiyonlar atese keci kurban edip hukulika dansi yaparak sayisal puanlarini 0.5 sozel ve esit agirlik puanlarini ise 0.02 derecesinde arttirabilirler.
cikolata
hersey psikolojide biter, insan o okunmus sekeri yiyince ne kadar rahat ve korunmada hissederse kendini, o kadar guzel bir sinav gecirir. sinava girerken okunmus seker yemek eyleminin arkasinda yatan felsefe budur.
bakegosan86
öss ye girerken altına bez bağlama işlemini gerçekleştiren şahısların kendi kendilerini rahatlatmak için başvurduğu ilginç yöntemlerden biri, bunun yanında aile baskısı, at gözlüğü ve kaş aldırma da vardır
ithilquessir
bu durumdaki sekerin baskasi tarafindan okunmus olmasi esastir. cunku sinava hazirlanmaktan kafayi yiyen ogrenci buyuk ihtimalle eline okusun diye verilen her seyin altini cizicek ve onemli yerlerinin ozetini cikaracaktir.
guz
bir versyonuda son bilmemkac gün kala her sabah bir tane okunmuş pirinc yutmaktır. ki annem o pirinçleri önüme koyup balladıra ballandıra anlatmaya başladığında yaşadığım şok dalgasını ve gülmeye başladığımda annemden gelen tepkiyi asla unutmam...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol