aşka aşık olmak

independence
kimi zaman a$k ister insan, a$ik olmak ister. ya mevsimlerden bahardir ya da aylardan mayis.ya hafif bir yagmur ciseliyordur topragin kokusunu harmanlayan, ya da bulutlar geziniyordur tepemizde turlu $ekillerle isimlendirebilecegimiz.

zamani gelmi$tir kalbin, gunu gelmi$tir yuregin a$k ile olan randevusuna.gec kalmak istemez, pirpir titremektedir garip bir heyecanla.aslinda belirli bir beden yoktur a$ka araci kullanilacak, somutluktan cok otedir a$ka duyulan a$k, uzayda ve evrende yer kaplamaz, fakat dunyalara da sigmaz.

once kucuk not defterlerine $iirler olarak iz du$umu yaratir bir kac damla gozya$i islakliginin lekesi ile birlikte, sonra pe$isira hayaller gelir cimlerin uzerinde el ele dola$an mutlu sevgililerin.islaktir cimler, nemlidir, kiz ko$arken sendeler ve cocugun uzerine du$er, o anda birle$ir dudaklar hayallerde.

sonra hikayeler yazilir roman uzunlugunda kimsenin hicbir zaman okuyamayacagi, hikayenin kahramanlari gene a$k ve a$ka a$ik olan ki$idir.un kurabiyesi tadinda bir lezzet kaplar genizi, garip ve titrek heyecan yerini buyuk ve co$kulu bir akintiya birakir a$k denizinde.ve arayi$ ba$lar.

boyledir i$te a$ka a$ik olan ki$inin seruveni, ta ki a$ka a$ik olmayi bir ba$ka bahara erteleyene kadar.
ozgur gece
her kişinin aşık olduğu insan ; kafasında şekillendirdiği, göz renginden , karekterindeki en ince kıvrımına kadar kendisinin belirlediği , rüyalarının değişmezidir.o insan belki bir tanedir dünyanın herhangi bir yerinde, belki hiç olmamış hiç olmayacaktır.ama aşk okadar güzeldir ki aşkı aramaktan hiç kimse yılmaz ve pes etmez ve her yeni sevdada asloıda bu omu ümidi vardır. her hayal kırıklığının arkasından yeniden güç bulup ,yeniden denemekte hiç terettüt etmememizn tek sebbebide aşka aşık oluşumuzdur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol