turkcellconnect

independence
turkcellconnect mobil modem kart

turkcellconnect mobil modem kart, ürün paketi dizüstü bilgisayarınızdan internet’e ya da kurumsal bilgisayar ağınıza mobil olarak ulaşmanızı sağlayan bir veri iletişim çözümüdür. bu ürün paketi içinde sunulan modem kart ise, kredi kartı boyutlarında dizüstü bilgisayarınıza takılarak modem işlevi gören kablosuz bir iletişim cihazıdır.

turkcellconnect mobil modem kart ürün paketi ile sunulan modem kartı ile cep telefonunuzu meşgul etmeden dizüstü bilgisayarınız ile kablosuz, kolay ve hızlı veri bağlantısı sağlayabilirsiniz.

bilgisayarınıza kolayca kurabileceğiniz turkcellconnect uygulaması ile gerekli tüm ayarlar otomatik olarak yapılarak, bilgisayarınız hemen bağlanmaya hazır hale gelecektir.

turkcellconnect mobil modem kart’ı yurtiçinde turkcell edge/gprs şebekesi kapsama alanında; yurtdışında ise turkcell ile gprs uluslararası dolaşım (gprs roaming) anlaşması bulunan operatorlerin kapsama alanlarında kullanabilirsiniz. bunun için modem kart ile kullanacağınız hattın uluslararası dolaşıma açık olması gerekmektedir.

turkcellconnect mobil modem kart ürün paketi ile yapabilecekleriniz:
mobil olarak, zaman ve mekan sınırı olmaksızın, kapsama alanı içerisinde kalan her yerde dizüstü bilgisayarınızdan internet’e ulaşabilirsiniz
kurumsal ağınıza ve e-postalarınıza erişebilirsiniz *
dizüstü bilgisayarınızdan kısa mesaj alıp gönderebilirsiniz
kullanım bilgilerinizi (hız, transfer edilen veri miktarı) izleyebilirsiniz.
turkcellconnect mobil modem kart paketi ile sunulanlar:
mobil modem kart (edge/gprs/wlan destekli)
kolay kurulum için yazılım cd’si
turkcell sim kart ve hattı
3 ay boyunca aylık 55 mb ücretsiz edge/gprs kullanımı

http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,92889,00.html
seyhmerat
ne kadar hızla bağlandığını öğrenmemiz gerekir bunun eğer gerçekten sağlam bir hızı varsa adsl’yi falan bırakıp buna geçmek lazım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol