odtü makine

feelingiseverything
bi arkada$imi kurban verdigim,di$inda cok ortam var diye yalanlarla dolu olan ama arkada$imin alkolik bi insana donu$tugunu gorunce ve ziyaretinde harp okuluna gitmi$ gibi hissettigim,binalarinda hafif sperm kokusu olan,kiz tuvaleti olmayan,ruhani ya$ayan insanlarin bolumu.
niphrendil
bölümlerin sahip olduğu bina sayısına bakıldığında odtüdeki en fazla binaya sahip olan , dünyanın en zor bölümlerinden birisi, bölümüm. sanılanın aksine bütün binalarda kız tuvaleti mevcuttur ayrıca bölümdeki kız mevcudu da artma eğilimindedir.
bölümün zorluğu derslerin zorluğundan ziyade yoğunluktan gelir. makina öğrencisi dönem içerisinde hiçbir zaman boş kalmaz illaki ya sınavı ya ödevi ya da bi projesi vardır.

ayrıca odtünün en eski bölümlerinden olması hasebiyle bu sene binalar artık kendilerini koy vermeye başlamışlardır. önce bi binanın belirlenemeyen sebeplerden dolayı dış duvarının bir kısmı yıkılmış, daha sonra da başka bi binanın sınıflarındaki asma tavanlar yağmur sebebiyle çökmüştür, dersler aksamıştır. son olarak 12 kasim 2006 ankara depremi sebebiyle bölümün ilk binası olan a binasında çatlaklar oluşmuş ve bina eğitime kapatılarak temel güçlendirme çalışmaları başlamıştır.

herşeye ragmen odtünün en güzide, okunulası bölümü.

upper
makinada okuyan bir öğrenciden alıntıdır:
diğer mühendisliklerde 3 erkeğe 1 kız düşerken biz de 3 erkeğe 1 erkek düşüyor.
376
hani teknik üniversitelerde 3 erkeğe 5 erkek düşer gibi bir laf vardır ya. işte odtü de bu tabirin gerçek olduğu yegane bölümdür. bir nevi rahmetlilerin mekanıdır. afro saçla girip, kel bir şekilde çıkılması muhtemeldir. tabi girip çıkamamak da var.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol