öss den çıkınca yapılanlar

0 /
maliyeci
sinava hazirlanirken gecen tum zaman dilimlerinde,cozulen her soruda,girilen her denemede hayallari kurulan ve sinav ciki$i gerçekle$tirilen $eyler.ba$lik cok kapsamli oldu farkindayim ama sinavdan cikinca ilk yapilanlar olarak bir ankete donu$mesi an meselesidir.
pixie
oss’ye girerken, oss’de, ve oss’den ciktiktan sonra ne yaptigini hatirlamamak. hatirlamak icin cok kasmak, ama yine de hatirlayamamak.
ayemaye
kimseyle konusmamak,ilgiden nefret etmek,odana kapanmak,gelen telefonlara annene evde yok dedirtmek,sonucu beklemek...bazen yine de cok sansli olabilmek...
maliyeci
sinav nasildi $eklindeki sorulara $u $ekilde yanit vermek:

-turkce full,matematik zaaaaaten full ,fen de full,sosyal bir bo$,onu da puanlar yukselmesin diye i$aretlemedim...
spooky
oss ye hazirlanirken kullanilan butun testler, kitaplar,notlarin hepsi biraraya toplanir, uzerine guzelce benzin bulunamazsa aseton ya da kolonya dokulur ve bir kibritle hepsi atese verilir. o kagitlar cayir cayir yanarken alinan keyif gibisi yoktur.
seyhmerat
"ulann bittii en sonunda .mina koyayim,yeter uleynn!oss’ninde osym’ninde sinavinda hukumetinde ta .mina koyayim,artik kraliniz gelse ne yazar.!" diye haykirarak bagirmak.dershaneleri de es gecmeyelim onlara da kufredilir.
deathless
okuldan cikarken onundeki insan seline bakarak vay bee bu senede 88 lilerle girdik darisi 89a dedigimiz sinavdir. kafaniz elinizde agir agir ilerlersiniz baska carenizde yoktur o an itibariyle.
elenktrinkalamadimsenden
-ulan kitapcigi isaretlemis miydim ben acaba?
-o fizik sorusu varya kesin yanlisti ben biliyorum yoksa kesin eksikti yani !
-ulan yaptik ama iyi gibi de gecti bakalim nolcak lan bi de olmazsa seneye bi daha kim ceker butun zimbirtilari ammmmmeeeen baeee neyse bekle beni antalya yuppie.
-alooo naber kofte nerdesin aksam diyorum bowling mi yapsak he?
angelus
bir sonraki sene gerceklesecek olan oss organizasyonuna hazirlanmak olacaktir. zira bu sistem ile daha cok sinava girilir sinavdan cikilir.
maliyeci
#146514 nolu spooky entrysini refere edercesine boylesi daha super olur sanirim: tarif edildigi uzere ne kadar kitap,dokuman,not varsa toplanip yakilir,o atesten sigara yakilir,kahkaha atilarak seyredilir ve keyifle sigara icilir,cigerler bayram ettirilir.
ozee
bir süre bos bos bakarsin ,beklentilerini teraziye koyarsin bi de o aptal sinavi tartarsin bu sirada kapida seni bekleyen arkadaslarin sana bakip cesete bakan trafik kazalari meraklilarini andiran kimligi suratlarina coktan burumuslerdir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol