fifa 21

galahad
9 ekim tarihinde piyasaya çıkması beklenen fifa serisinin son oyunu.

şu an playstation 4, xbox one, Nintendo Switch ve pc için çıkacak olsa da, kasım itibariyle çıkacak olan yeni nesil konsollara da gelecektir. eski nesilden, yeni nesile geçiş bildiğim kadarıyla ücretsiz olacak ama belli bir süresi var.

fifa, artık bildiğimiz futbol oyunlarından çok uzakta. ultimate team sayesinde her yıl milyonlarca dolar kazanıyorlar.
para vererek satın aldığın oyunda tekrar tekrar para verip, paket açma simülasyonuna dönen bir oyun. hadi oynanış gerçekçi olsa yine bir sözüm yok ama o da yok. gerçekçilik sadece grafiklerde var.

ben fifa 15 devam ama böyle de bir oyun var yani, söylemiş olalım.
galahad
metacritic puanlarına göre fifa tarihinin en kötü oyunu. kullanıcı puanından tut, inceleme sitelerine kadar... aç gözlü ea, fut saçmalığını o kadar abarttı ki paket satın almadan oyun oynanamaz hale gelmiş diyorlar. ben oynamıyorum tabi, öyle diyorlar. biz fifa 15 devam her zamanki gibi.

mevzu sadece fut da değil, yeni nesil fifacıl'lar bile bu oyundan nefret etmiş. hani kimin kime pas attığı belli olmayan, langırttan farksız futbol oyunlarını sevenler dahi '' yetti artık '' demiş... İlginç işler.

aslında 12 nisan tarihinde oyunun ea play kütüphanesine ekleneceğini yazmak için gelmiştim ama oyunu bir kat daha gömmek içimden geldi. o kadar kötü.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol