darbe yapacaklara tavsiyeler

independence
ilk tavsiyem yapmayin olacak, hatta yapmayi akliniza bile getirmeyin.

yok illa yapacagiz mi diyorsunuz, o zaman sozlerime kulak verin. zira siz bir bok beceremezsiniz, bunu 15 temmuz 2016 tarihinde cok net gorduk. sozlerime uyarsaniz en azindan bir karakol olsun, bir hastane yahut bir tv binasi olsun, en azindan bir gun boyunca elinizde tutabilirsiniz. ama ertesi gun kan alirlar, orasi ayri konu.

1- bak mal kardesim. meclisi kusatacaksin, meclisi bombalamayacaksin. meclis bu milletin onurudur, namusudur. bir milletin onuruna namuzuna zeval getirirsen o miller seni iki ayaginin uzerinde tutmaz, kirar o ayaklarini, göt üstü yere cakilirsin. meclisin etrafina 10 tanki gotureceksin, namlularini meclise dogrultacaksin o kadar. sonra iceridekileri "cok kibar bir sekilde" gozaltina alacaksin. meclis bombalamak ne lan? mal!

2- 3/5 tank, 3/5 ucak ve helikopter, 3000 asker ile darbe olmaz karşim. tsk hepten yanindaysa ne ala, degilse zaten bir bok yapamazsin, uzak dur.

3- siyasileri disarida birakamazsin. cumhurbaskani, basbakan, bakanlar, milletvekilleri muhakkak gozaltina alinmali. yoksa 15 temmuzda gordugun uzere canli yayinlara baglanirlar, savunmayi canli yayinda planlayip es zamanli halkla paylasirlar. misal cumhurbaskani halki sokaga cagirmasaydi olaylarin rengi cok degisirdi. siyasilerin canli yayinlara baglanip direktif verebilecekleri darbe mi olur lan? olm yok, senden bi bok olmaz, sen girme bu ise. emekli ol bodruma yerles valla bak.

4- ozel ve devlete ait tv kanallari yayin yapamamali. halkin detaylar ile alakali bilgilendirilmesi engellenmeli. sadece trt acik kalmali, onda da asker emri ile yayin yapilabilmeli. yoksa sikertirler her yaninizi son darbede de gordugumuz uzere.

5- internet derhal kesilmeli. twitter facebook kapatilsin demiyorum bak, internet diyorum, derhal kesilmeli. internet uzerinden iletisimin saglanmasi engellenmeli. siz malla grubu da whatsapp araciligi ile haberlesmeyin, telsizin belli bir frekansini kullanin ne bileyim.

6- sadece 2 ilde darbe yapmayin yigido. 81 il var bu ulkede, kalan 79 ilden akin akin gelirler sulalenizden dalarlar. sadece 2 ilde darbe mi olur lan?

ya neyse, olm valla siz bi bok yapmayin lan. ya da toplanin gidin kilyos sahilinde kumdan kale yapip birbirinizin kalelerini ele gecirin. oylesi daha eglenceli.
ruknettin
kurgu değil de gerçekten darbe olsaydı, evet ben de darbeye karşıyım ancak şunu bilmekte fayda var, yıllar boyu harp, zaptetme, ele geçirme ve savunma eğitimi almış adamlar için bu maddeler komik olurdu ve biz elimizdeki telefonla ikinci bir emre kadar bunu yazmayı bırak pokémon bile avlayamazdık
oelinibiindir
dayağa hazır olun, fitnes a başlayın, ne bileyim uzak doğu kendini koruma savunma dersleri alın...
ha hiç bi boka yaramayan bi icraata kalkıştınız onurunuzla kafanıza sıkmayı deneyin.masum halka silah sıkmak kolay tabi 47 polisi bombayla öldürmekte kolay...size göre e niye cesur olup karşı koyamadınız polise kuzu kuzu teslim olup bir kamyon ddayak yediniz? düştükleri durumlara bak allahın rezilleri siktirin gidin

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol